Cum îi place să facă amor în funcţie de semnul lui zodiacal

Astrele influențează tot ce ne înconjoară. De la personalitatea noastră, până la modul în care acționăm în anumite situații. Semnul zodiacal sub care ne-am născut influențează și viața noastră intimă și ne dezvăluie cum preferă zodiile să facă amor.

21 sept. 2017, 11:54
Cum îi place să facă amor în funcţie de semnul lui zodiacal

Poate că ești la începutul unei relații cu un tip pe care îl îndrăgești și nu vrei să strici lucrurile, estisuperba.ro. Ei bine, dacă ai ajuns în situația în care vrei să deveniți intimi și nu știi cum anume să-l atingi sau ce îi place în materie de amor, mai jos există o listă cu toate zodiile și felul în care le place să fie momentele intime.

Citeşte şi Cele mai active zodii din punct de vedere sexual

BERBEC:

Bărbații berbec sunt dese ori spontani și de aceea le place să fie surprinși și urăsc partidele planificate. Dacă vrei să-l dai peste cap, ia inițiativa și surprinde-l cu amor la orice oră din zi și din noapte.

TAUR:

Taurii preferă femeile senzuale. Va aprecia foarte mult o femeie care îi face striptease în locul preludiului și pune mare accent pe aspectul vizual. Îi place să te vadă tot timpul în momentele intime.

GEMENI:

Bărbatului gemeni îi place la nebunie să audă vorbe murdare în timpul amorului. Spune-i ce vrei să-ți facă, spune-i cât de mult îl dorești și șoptește-i cât de mult îți place să fii cu el. Se va topi instant.

RAC:

Bărbatul rac face amor cu sensibilitate. Iubește să simtă o legătură spirituală cu partenera sa atunci când are relații intime. Este important pentru el să aibă sentimente pentru partenera sa pentru a se bucura de plăcere.

LEU:

Bărbații din această zodie preferă amorul lent. Astfel, vor trece prin toate stările și vor simți orice senzație. Îi plac tachinările și indiciile care îl vor aduce în patul tău în final.

FECIOARĂ:

Bărbatul fecioară adoră partidele lungi. Dedică mult timp preludiului și atmosfera contează mult pentru el. Vrea să simtă orice atingere și să se bucure la maximum de fiecare senzație.

Citeşte şi Acest HOROSCOP este brutal de sincer. Află ce se spune despre zodia ta

BALANȚĂ:

Nativii acestei zodii sunt matinali. Adoră amorul de dimineață și oralul. Dacă vrei să-l cucerești și să-i faci ziua mai bună, trezește-l în acest fel. Tachinează-l totuși și oferă-i plăcerea puțin câte puțin.

SCORPION:

Scorpionii sunt senzuali și pasionali, dar preferă o partidă lentă și cât se poate de romantică. Se știe despre ei că sunt cuceritori și le place să facă pe seducătorii în pat. Le place să se bucure de fiecare senzație.

SĂGETĂTOR:

Bărbații săgetător adoră amorul spontan. Fie că se uită la televizor, fie că face duș, surprinde-l cu o partidă de amor. Numai gândul că nu era în plan și că nu se aștepta la asta îl va înnebuni.

CAPRICORN:

Bărbatul capricorn este înnebunit după accesoriile în dormitor. Adoră senzualitatea și de aceea încearcă să treci peste inhibiții și acordă mai multă atenție dorințelor lui și accesoriilor, fie că este vorba de cătușe sau de jucării alimentare.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii mor după femeile care se satisfac în fața lor. Le place să te privească și să analizeze fiecare zonă intimă a corpului tău.

PEȘTI:

Bărbații din această zodie iubesc să vadă o femeie în timp ce se bucură de plăcere. Uite-te în ochii lui atunci când atingi orgasmul pentru că își dorește să-ți vadă reacția în timp ce ating plăcerea maximă.