Cum poţi câştiga bani în timp ce te relaxezi. Poţi face şi 120 de dolari pe ZI

Îți dorești un job bine plătit? Tot ce ai de făcut este să te relaxezi și pentru asta vei primi chiar sute de dolari!

24 mai 2018, 03:03
Cum poţi câştiga bani în timp ce te relaxezi. Poţi face şi 120 de dolari pe ZI

Jobul într-un hotel este unul dintre cele mai râvnite de către oamenii mai puţini activi, scrie a1.ro. Vorbim despre acea persoană care testează serviciile oferite de unităţile de cazare.

Citeşte şi Autorităţile au confiscat de la un fost premier 72 de saci cu bijuterii şi bani FOTO şi VIDEO

Tot ce trebuie să facă este să scrie un raport cu plusuri şi minusuri. Pentru asta, angajatul este plătit cu aproape 120 de dolari pe zi.

Mergem mai departe şi vorbim de testerul de jocuri video. Este o meserie des întâlnită, chiar şi în ţara noastră. Pentru 14 dolari pe oră, aveţi şansa să testaţi chiar şi acele jocuri care nu au apărut încă pe piaţă.

Cinefilul profesionist poate câştiga chiar şi 4000 de dolari pe lună. Companiile care produc sau difuzează filme şi seriale sunt dispuse să plătească oameni care să le urmărească şi mai apoi să le încadreze într-un anumit gen. Comedie, acţiune, dragoste.

Şi, jobul meu preferat, degustătorul de ciocolată. Are ocazia să primească cele mai noi şi deosebite sortimente şi să îşi dea cu părerea în ceea ce priveşte calitatea lor. Se câştigă în jur de 2000 de dolari pe lună.

Şi nu în ultimul rând, cei care nu au teamă de vorbitul în public pot să devină vloggeri. Este un job foarte bine plătit, estimările fiind de 100 de dolari pentru un clip care adună 1.000 de vizualizări. Bineînţeles, vloggerul trebuie să abordeze subiecte care să prindă la publicul din online.