Cum să-ţi tunzi singură bretonul

Nu ai întotdeauna timp să mergi la salonul de înfrumuseţare pentru a îţi scurta bretonul şi ai senzaţia că nu mai vezi nimic din cauza lui? Iată cum îţi poţi tunde singură bretonul!

RomaniaTV.net
02 iul. 2015, 09:54
Cum să-ţi tunzi singură bretonul

Foloseşte ustensile adecvate

Nu încerca să îţi tunzi bretonul cu foarfeca de bucătărie ori cu cea pe care o foloseşti pentru a îţi face manichiura. Cumpără-ţi o foarfecă specială dintr-un magazin de specialitate pentru a te asigura că bretonul tău are toate şansele să arate minunat dupa ce îl vei tunde.

Nu uda părul înainte

Ştiu că hairstylist-ul tău îţi udă părul înainte de a te tunde, însă atunci când faci asta singură ai face bine să îl laşi uscat. Astfel, te asiguri că nu vei tunde mai mult decât este cazul.

Citeşte şi Coafuri sexy pentru mers la club

De asemenea, îţi recomand să îţi prinzi restul părului într-o coadă de cal înainte de a începe să îţi tunzi bretonul. E posibil să fii foarte entuziasmată şi să îţi faci bretonul mai lat decât este cazul.

Porneşte din mijloc

Atunci când începi să îţi tunzi bretonul, ai face bine să începi din mijlocul acestuia. Foloseşte mişcări calculate şi tunde puţin câte puţin, şuviţă cu şuviţă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.