Cum se chinuie Roxana Dobre să reintre în graţiile familiei lui Florin Salam după ce s-a auzit că aceasta l-ar fi înşelat pe manelist

Relația dintre Roxana Dobre și Florin Salam este, în această perioadă, cât se poate de bună între ei, mai ales că frumoasa brunetă este însărcinată cu cel de-al treilea copil al lor. Cu toate acestea, cei doi mai au, încă, mici neînţelegeri când vine vorba de restul familiei.

21 feb. 2018, 08:29
Cum se chinuie Roxana Dobre să reintre în graţiile familiei lui Florin Salam după ce s-a auzit că aceasta l-ar fi înşelat pe manelist

Parcă decisă să le arate tuturor că vrea să aibă parte de liniște și că este foarte implicată în relația pe care o are și că, totodată, vrea să împace pe toată lumea din jurul lor, Roxana Dobre a avut grijă ca, în Germania, după concertul pe care l-a susținut Florin Salam să cheltuiască o sumă serioasă de bani, scrie spynews.ro. Dar, de această dată, nu pentru ea sau pentru plăcerile ei, ci pentru restul familiei cântărețului, ea informându-se din timp ce și-ar dori fiecare și, evident, cumpărând fix cele dorite.

Citeşte şi Florin Salam, gata să şteargă cu buretele faptul că Roxana Dobre l-ar fi înşelat. Manelistul a făcut primul pas spre marea împăcare

Potrivit surselor, Roxana nu a fost deloc zgârcită când a fost vorba de cadouri, insistând să cumpere doar cele mai scumpe și „mai de firmă” produse pe care le doreau copiii cei mari ai lui Florin Salam, plasele de cumpărături dedicate acestora fiind suficient de grele pentru ca un bărbat solid să se muncească la modul cel mai serios cărându-le. Ba chiar mai mult, Roxana, spun sursele, este nerăbdătoare să se prezinte cu darurile cu pricina și să se bucure de reacția celor apropiați lui Florin Salam când vor vedea surpriza.

Roxana Dobre și Florin Salam așteaptă cel de-al treilea copil

„Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, să aibă și băiatul meu un frățior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor. Sperăm să ne dea Dumnezeu și un băiat”, spunea Florin Salam în singurul interviu filmat cu el din ultimii ani.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în telenovela FLORIN SALAM-ROXANA DOBRE. Se cere test de paternitate. „Să le fie ruşine!”

Și, spun surse demne de încredere, rugăciunile făcute nu au rămas fără efect. Iar acum, cu nerăbdare, Florin Salam așteaptă să devină tatăl celui de-al doilea băiat al său, primul în compania frumoasei Roxana Dobre.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.