CUTREMUR ITALIA. Povestea unei românce care a fost găsită moartă în urma seismului

CUTREMUR ITALIA. Maricica Iosub din Avrămeni, județul Botoșani, avea 35 de ani şi lucra în Amatrice, Italia, la un restaurant. În urma cutremurului, ea a fost dată dispărută şi declarată ulterior decedată.

25 aug. 2016, 13:54
CUTREMUR ITALIA. Povestea unei românce care a fost găsită moartă în urma seismului

CUTREMUR ITALIA. Primarul comunei Avrămeni, Ioan Bucatariu, a anunțat că familia Maricicăi Iosub a fost anunțată oficial de decesul tinerei, scrie botosaneanul.ro.

Citeşte şi CUTREMUR ITALIA: O tânără de 36 de ani din Dolj, printre morţi. Fiul acesteia este la spital

Se pare că românca a fost găsită moartă în pat. Maricica Iosub este a treia româncă declarată moartă în urma cutremurului devastator care a lovit centrul Italiei. Fratele Maricicăi Iosub munceşte şi el în Italia, dar, din fericire, acesta nu s-a aflat în zona afectată de seism.

Puternicul cutremur care a lovit miercuri centrul Italiei a ucis cel puțin 241 de persoane, a declarat joi dimineața, Protecția Civilă italiană, citată de agenția France Presse (AFP). Din păcate, Ministerul de Externe anunţă că a fost confirmat decesul altor trei români în urma cutremurului din Italia, astfel că la acest moment numărul cetăţenilor români care şi-au pierdut viaţa în seism este de cinci persoane. De asemenea, alte 11 persoane sunt date dispărute, iar patru persoane sunt rănite.

Citeşte şi Bilanţul tragic al cutremurului din Italia: 241 de morţi, între care CINCI români, trei dintre ei fiind găsiţi joi FOTO şi VIDEO