Cutremur la CSM Bucureşti dupa ARESTAREA lui Sorin Oprescu. COMUNICAT OFICIAL

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, grupare înfiinţată şi susţinută de Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi de Primaria Capitalei, a emis un comunicat oficial după ce primarul Sorin Oprescu a fost arestat.

09 sept. 2015, 13:53
Cutremur la CSM Bucureşti dupa ARESTAREA lui Sorin Oprescu. COMUNICAT OFICIAL

„Avem nevoie de liniste si echilibru, de sprijinul bucurestenilor prin ‘fan support’, atât in arenele sportive, cât si in afara lor, si dorim sa ne bucuram impreuna pentru realizarile noastre comune, iar presa ne poate sustine in acest demers”, se arata intr-un comunicat dat publiciatii de clubul bucurestean si semnat de directorul general Constantin Caliman.

CITEŞTE ŞI Sorin Oprescu, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile

„Dat fiind faptul ca CSM Bucuresti este o instiutie publica, aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, finantata de Primaria Municipiului Bucuresti, evenimentele ultimelor zile aduc semne de intrebare asupra continuiatii si stabiliatii clubului. Va asiguram pe aceasta cale ca aceste intâmplari nefericie nu vor afecta clubul, sportivii si copiii inscrisi in acest proiect”, precizeaza comunicatul.

CITEŞTE ŞI Denunţător: Sorin Oprescu a primit mită UN MILION DE EURO

„Consiliul General si Primarul Sorin Oprescu au sprijini crearea unui club sportiv puternic, iar strategia comuna a fost cea de a deveni o pepiniera pentru sportul românesc, de a avea un numar cât mai mare de copii si juniori si de a obtine rezultate notabile in planul performantei sportive”, afirma Caliman, subliniind eforturile conducerii administrative de a optimiza activiatea instiutiei, de a construi o imagine buna clubului.

CSM Bucuresti a fost infiintat in 2007 de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, iar in ultimii doi ani a deveni o structura sportiva complexa, cuprinzând sectii sportive de atletism, baschet, handbal, motociclism, rugby, sah si volei. CSM are 4.917 sportivi, din care 4.699 copii si juniori, 78 tineret si 140 seniori.

Conducerea mentioneaza si performantele inregistrate de club, titlul national la handbal feminin, locul doi la handbal masculin si locul trei la volei feminin.