CUTREMURĂTOR! Fotbalistul care S-A ARUNCAT în faţa TRENULUI a lăsat DOUĂ BILETE DE ADIO

Ionuț Lucian Radu, un tânăr de 21 de ani din comuna Cârligele, și-a pus capăt zilelor în noaptea de luni spre marți după ce s-a aruncat în fața unui tren. În apropierea locului în care a fost găsit cadavrul tânărului, anchetatorii au descoperit mașina acestuia și cheile, puse lângă una dintre roți, dar și două bilete de adio!

22 oct. 2014, 14:10
CUTREMURĂTOR! Fotbalistul care S-A ARUNCAT în faţa TRENULUI a lăsat DOUĂ BILETE DE ADIO

Unul era adresat mamei sale, iar celălalt iubitei, care ar fi plecată în Italia. Din informațiile primite de la anchetatori, tânărul s-ar fi sinucis din dragoste, aşa cum reiese din biletul de adio.

Potrivit unor surse, luni, tânărul ar fi avut o discuție mai aprinsă cu tatăl său, care a observat că era foarte agitat și închis în el. Nu s-a gândit, însă, nicio clipă, că va face un gest necugetat, scrie Monitorul de Vrancea.

TRAGEDIE URIAŞĂ! Un fotbalist ROMÂN s-a aruncat în FAŢA TRENULUI

Ieri, prietena sa a postat un mesaj pe pagina de Facebook: „Viața mea… m-ai lăsat singurică… în lumea asta atât de rea. Mi-ai sfâșiat inima… nu mai pot de durere și de suferință. Nu mai pot. Numai Dumnezeu știe durerea mea și numai el întelege! El este singurul care știe cât de mult ne iubeam. Mi-ai promis că mă faci mireasă. Ufff mă rog pentru sufletul tău, nu înteleg… sunt atâtea întrebări fără răspuns… Nu mai pot… Nu am putere nici să merg… M-ai lasat nenorocită… Cine îmi mai spune mie te iubesc. Vei rămâne veșnic în inima mea, mă rog la Bunul Dumnezeu să îmi dea putere… să fiu tare… iar ție să îți linistească suflețelul chinuit… dragostea mea Dumnezeu să te ierte, iubirea mea!”.