Dan Alexa, operat de urgenţă. Antrenorul Rapidului s-a tăiat după ce a spart geamul uşii de la vestiar

La pauza meciului Dunărea Călărași - Rapid, decisiv pentru promovarea în primul eșalon, la scorul de 1-0 pentru gazde, de nervi, Dan Alexa a spart geamul usii de la vestiar si s-a taiat la mana.

11 mai 2016, 20:01
Dan Alexa, operat de urgenţă. Antrenorul Rapidului s-a tăiat după ce a spart geamul uşii de la vestiar

Antrenorul Rapidului a fost bandajat şi dus la ambulanţă, iar apoi a fost trasnportat la spital. Între timp, scorul final a fost 3-0 pentru Dunărea Călăraşi, echipă care a preluat şefia Ligii 1. Rapidul are acelaşi număr de puncte, 34, dar un golaveraj mai slab, iar din play-off au mai rămas de jucat patru etape. Locul 2 din Liga 2-a dă un baraj la care mai participă coupanta locului 2 din seria a doua şi ocupanta locului 6 după disputarea play-out-ului în Liga 1.

Alexa a fost operat, se mai întâmplă şi asemenea accidente. El trăieşte pentru Rapid şi pentru alţi jucători. Nu este în regulă ce a făcut. A şi alunecat, era şi foarte nervos, să sperăm că va fi bine„, a spus Dinu Gheorghe la Dolce Sport.

Dan Alexa are 36 de ani şi a jucat fotbal în Liga 1 la Politehnica Timişoara, Universitatea Craiova, Dinamo (2002-2004, 2006) şi Rapid. Consacrarea a cunoscut-o la Dinamo, cu care a cucerit în 2004 campionatul şi Cupa României.