Dan Barna, prima reacţie despre partidul lui Dacian Cioloş. Ce spune despre o posibilă colaborare

Dan Barna, preşedintele USR, a declarat, sâmbătă, că lansarea partiduluii lui Dacian Cioloş este "un mare câştig pentru democraţia românească" şi a anunţat că va colabora cu noua formaţiune politică.

15 dec. 2018, 16:51
Dan Barna, prima reacţie despre partidul lui Dacian Cioloş. Ce spune despre o posibilă colaborare

Dan Barna a anunţat că va colabora cu noua formaţiune politică.

Dacian Cioloş şi-a făcut un NOU PARTID. De ce a renunţat la România Mişcarea Împreună şi cum a apărut PLUS

„Îi doresc succes lui Dacian Cioloş şi echipei din jurul lui, cu noul partid PLUS. Noul partid este un mare câştig pentru democraţia românească. Ei vor continua să fie partenerii noştri cei mai apropiaţi. Ştiu că USR şi PLUS au aceleaşi obiective, de a salva România de corupţie şi sărăcie. Trebuie să ne implicăm toţi în lupta pentru Europa, pentru civilizaţie, pentru bunăstarea oamenilor cinstiţi din România. Va trebui să luptăm împreună, fără compromisuri, împotriva corupţiei şi grupului infracţional organizat PSD-ALDE ce încearcă să ne îndepărteze de Uniunea Europeană”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Dacian Cioloş a lansat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), formaţiune care a fost deja înregistrată la Tribunal şi face parte din Registrul Partidelor Politice.