Dan Chişu a fost operat de urgenţă

Devenit celebru pentru cuceririle sale "cu nume" din rândul femeilor, unul dintre cei mai cunoscuți regizori și producători de film de la noi din țară trece prin momente de-a dreptul delicate.

20 oct. 2017, 07:33
Dan Chişu a fost operat de urgenţă

Dan Chișu este, cu siguranță, unul dintre bărbații care își merită cu prisosință titulatura de playboy, el iubindu-se, printre altele, și cu Mihaela Rădulescu, regizorul este, acum, un bărbat care trece printr-o situație dificilă, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Clipe grele pentru Antonia. Bunicul său, operat pe cord deschis

Astfel, se pare că regizorul a fost în Franța, într-o renumită clinică medicală, loc în care a fost operat pe cord deschis. „Din ceea ce se știe, Dan Chișu este bine, dar nu se știu prea multe amănunte, starea lui de sănătate fiind un adevărat „secret de stat”. Nici el, nici Alina nu spun prea multe, mai ales că Dan a mai trecut printr-o serie de încercări dificile din acest punct de vedere”, ne-a spus o apropiată de-ale logodnicei lui Dan Chișu, Alina Chivulescu.

Citeşte şi Dan Chişu, despre TARIFUL Mihaelei Rădulescu. „O luam când…”

Un adevărat playboy

În afara Mihaelei Rădulescu şi a Manuelei Hărăbor, Dan Chişu a avut şi alte aventuri amoroase cu femei celebre. Maria Andrei, care este în prezent un stilist de succes, este o altă iubire din trecutul bărbatului. Cei doi au avut o relaţie în 2005. Chişu a „marcat” şi la Rosana Oprea, tot un fost model. O altă femeie de care s-a bucurat actorul şi regizorul este Roxana, fosta membră a trupei Trident.
Daca ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.