Dan Petrescu, prezentat oficial la ASA. Ce lovitură pregăteşte rivalei STEAUA

Dan Petrescu este, oficial, antrenorul celor de la ASA Târgu Mureș. În vîrstă de 47 de ani, "Bursucul" a semnat un contract pe 3 ani, însă are o clauză specială prin care poate părăsi echipa dacă primește vreo propunere mai interesantă din străinătate.

11 iun. 2015, 12:33
Dan Petrescu, prezentat oficial la ASA. Ce lovitură pregăteşte rivalei STEAUA

„În sfârșit s-a terminat cu bine această telenovelă, sînt bucuros, greul abia acum începe. Am ajuns la un club care a ajuns pe locul doi și care a făcut campionatul interesant. Sper să facem cel puțin același lucru anul viitor. Sper ca jucătorii să înțeleagă că dacă anul trecut obiectivul era salvarea, acum va fi cu totul altceva. Adversarii noștri își vor dori ca de acum înainte sa învingă ASA cu mine antrenor. Va fi foarte greu să reedităm rezultatele din campionatul trecut, dar vom lucra să facem performanță. Doar la Steaua va fi presiune mai mare ca la noi”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

„La meciul cu Steaua din Supercupă, presiunea cea mai mare va fi la ei, în rest, va fi la noi, pentru că suntem echipa de pe locul doi. Jucătorii trebuie să fie conștienți că poate e o șansă unică să joace cu un trofeu pe masă și trebuie să câștige. Culorile sînt importante, fac parte din viața mea, dar la acel meci, cu Steaua, vreau să câștige ASA”, a mai spus „Bursucul”.

Dan Petrescu pregăteşte şi o lovitură celor de la Steaua : „Vreau 70-80% dintre jucătorii de anul trect, dar trebuie să vadă și ei care este situația cu conducerea, aici nu mai pot interveni eu. Cu Rusescu mi-ați dat o idee foarte bună. Vom vedea ce va fi. E adevărat că pe Varga îl vreau”.