Dani Oţil, despre cum i-a influenţat Mihaela Rădulescu VIAŢA SEXUALĂ. „Doamne! Mă simţeam o…”

Dani Oţil (37 ani) a făcut dezvăluiri despre relația amicală pe care o are în prezent cu Mihaela Rădulescu și i-a mulțumit acesteia pentru lecţiile de sex!

09 nov. 2017, 08:49
Dani Oţil, despre cum i-a influenţat Mihaela Rădulescu VIAŢA SEXUALĂ. „Doamne! Mă simţeam o…”

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu timp de 5 ani, până în 2014, când relația lor a ajuns la final. În ciuda faptului că sentimentele de iubire s-au stins, Dani Oţil vorbește cu mult drag despre clipele trăite alături de „diva de Monaco”.

Mihaela Rădulescu şochează din nou. Ce operaţie estetică şi-a făcut diva VIDEO

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil la o emisiune tv.

Prezentatorul nu s-a ferit să recunoască deschis că nu i-a fost ușor să spună adio femeii alături de care a fost cinci ani, la bine și la rău: „Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine. Când am ieșit pe terasă am auzit că ei se certau. M-am dus la ei și le-am zis: nu vreau să vă stric circul, dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor”.