Lovitură de teatru în scandalul Daniela Crudu – Mihai Costea

Lovitură de teatru: Daniela Crudu, înşelată de Mihai Costea, a păţit acelaşi lucru pe care şi ea l-a provocat fostei iubite a fotbalistului la începutul relaţiei.

30 sept. 2014, 05:56
Lovitură de teatru în scandalul Daniela Crudu – Mihai Costea

Daniela Crudu si Mihai Costea s-au cunoscut in anul 2011, prin intermediul unor cunostinte comune si s-au cuplat imediat. Numai ca fotbalistul nu era singur, la vremea respectiva, ci intr-o relatie cu Oana Popa, o tanara de meserie fotomodel, din Rm. Valcea, orasul lui natal. Cruduta ori n-a stiut asta, ori nu i-a pasat, cert este ca acum a cam prins-o trecutul din urma.

„S-a intors roata. Si Daniela l-a luat pe Mihai de la alta femeie, asa ca acum asta e. Sa vada si ea cum este sa fii in pielea unei femei parasite. Normal ca nu e usor, pentru nimeni nu ar fi usor, dar si ea a facut asta si alta femeie a suferit”, a povestit o sursa din anturajul fotbalistului pentru Cancan.

Mihai Costea a renunţat la Daniela Crudu pentru Alina Lica, pe care s-a chinuit timp de sase luni sa o cucereasca. De jumatate de an cei doi sunt impreuna, oficial, iar fotbalistul chiar locuieste acasa la ea, semn ca relatia este una cat se poate de serioasa.