Simona Traşcă şi Daniela Crudu, săltate de poliţişti într-un dosar de proxenetism

Simona Traşcă şi Daniela Crudu au fost săltate cu mandat şi duse la audieri într-un dosar de proxenetism. Cele două vedete au ajuns joi la secţia 19 de Poliţie.

05 feb. 2015, 11:04
Simona Traşcă şi Daniela Crudu, săltate de poliţişti într-un dosar de proxenetism

Simona Traşcă şi Daniela Crudu au fost duse cu duba la Secţia 19 pentru a da declaraţii într-un dosar de prostituţie şi proxenetism. La secţia de poliţie, Simona Traşcă a declarat că nu este implicată în acest scandal şi că ea oricum fusese citată doar în calitate de martor.

„Am fost intrebata daca cunosc anumite persoane si nu cunosc. Am intr-adevar prietene de la prezentari si din presa pe care le cunosc, dar mai departe e treaba lor pentru ca eu nu stiu ce face fiecare”, le-a spus Traşcă jurnaliştilor. 

Printre vedetele TV care apar in dosar se numără și Denisa Biţă, Mădălina Pamfile, dar şi vedeta Playboy Rellys Tonu. Pe lângă ele au fost aduşi la audieri şi câţiva bărbaţi care sunt acuzaţi de proxenetism.

Fetele ar fi avut clienţi faimoși, printre care Ioan Niculae, Irinel Columbeanu, Horia Sima, dar şi fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin, scrie libertatea.ro. Tarifele plecau de la 1.000 de euro, iar „domnii generoşi” suportau şi cheltuielile excursiilor în străinătate sau le ofereau cadouri prostituatelor de lux.

Dupa audieri, atât Simona Traşcă, cât şi Denisa Biţă au declarat că nu sunt implicate în acest dosar şi că nu întreţin relaţii sexuale pe bani.

Dosarul este instrumentat de cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Sectorul 5 împreună cu un procuror de la Parchetul Sectorului 5. Potrivit România TV, autorităţile nu au oferit alte detalii.

Daniela Crudu a mai fost implicată într-un scandal sexual în 2011. Atunci, Leo de la Strehaia spunea că i-a dat asistentei bani contra unor servicii sexuale. El spunea că i-a dat brunetei 10.000 de euro pentru o noapte de sex.