Dansatoarea săracă de step de la Românii au Talent este în sfârşit FERICITĂ. Vezi cum s-a schimbat viaţa ei

Românii au Talent 2014. Dansatoarea de step de la Românii au Talent, Camelia Duta, a făcut tot ce este omeneşte posibil pentru a-şi îndeplini visul. S-a împrumutat de bani să îşi cumpere pantofi de step, dar acum are în sfârsit motive să zâmbească.
Alina Costache
28 feb. 2014, 08:41
Dansatoarea săracă de step de la Românii au Talent este în sfârşit FERICITĂ. Vezi cum s-a schimbat viaţa ei

Românii au Talent 2014Dansatoarea de step de la Romanii au Talent, Camelia Duta, este mandra nevoie mare, deoarece de Ziua Indragostitilor a tinut primul spectacol din viata sa. Emotiile au fost cat casa, dar odata ce a vazut reactia publicului tot tracul i-a disparut.

„Pe 14 februarie am avut un spectacol intr-un club, fara melodie, ca sa inteleaga omul ca pot sa bat si singura. Acapella si ceva Michael Jackson, ambele le-am invatat de pe youtube”, a spus, cu glasul tremurand de fericire, Camelia Duta, potrivit cancan.ro . Ea a mai adaugat ca mai avea un pic sa planga cand a vazut ca toti s-au ridicat in picioare cand a inceput sa danseze.

ROMÂNII AU TALENT. Săptămâna trecută, o concurentă care presta un număr de striptease pe scena „Românii au talent” a rămas fără o sanda şi a fost nevoită să se oprească din dans. Smiley a sărit în ajutorul ei.

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT. Femeile vor pica din picioare. Uite cum dansează acest bărbat la bară FOTO

Citeşte şi: ROMÂNII AU TALENT. Rămâi mut de uimire când vezi în ce poziţii stă o contorsionistă FOTO

ROMANII AU TALENT 2014. Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon a debutat în forţă pe 14 februarie. Un pensionar de 65 de ani a reuşit să îi inducă în eroare pe cei trei juraţi, aceştia nereuşind să ghicească talentul bărbatului. Deşi bătrânul a urcat pe scenă cu mari speranţe, la plecare omul avea lacrimi în ochi. VEZI: Moment JENANT pe scena de la Romanii au talent. Un bătrân a fost UMILIT de juraţi

ROMANII AU TALENT 2014. De asemenea, Andrei Mihnea Cerbu, în vârstă de 11 ani, este un mare talent. Acesta a reuşit să ridice sala în picioare la Românii au Talent.

Eu, cu o chitară în braţe, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevărat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau să cânt în stilul meu, nu în al lui„, a spus puştiul.

Juraţii au fost fascinaţi de momentul băiatului.

Romulus a fost printre primii concurenţi care a urcat pe scena de la „Romanii au talent”. Vezi şi: ROMANII AU TALENT. Juriul nu a ştiut dacă este femeie sau bărbat: „Doamne ajută, să nu te visez la noapte”

ROMANII AU TALENT 2014: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor ramane fara cuvinte, în cel de-al 4-lea sezon, cand vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenti candidati la titlul de “cel mai talentat roman”.

ROMANII AU TALENT 2014: În noul sezon, concurentii urmează să dea tot ce pot pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro, dar si premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor avea rolul de a-i alege pe cei mai talentati dintre romani.

ROMANII AU TALENT 2014Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca „Romanii au talent”: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Marea surpriză făcută de Andi Moisescu: Mergeţi DIRECT ÎN SEMIFINALĂ!

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Mica stațiune din România, plină de izvoare termale, care a ajuns o ruină. “Comoara naturală pentru sănătate” era vizitată de mari personalități în trecut
Capital.ro
Anunț pentru toți românii care au permis de conducere. Noua regulă se aplică începând cu luna iunie
Playtech.ro
Maria Constantin, cu sânii la vedere în public. Le-a tăiat respirația tuturor cu bustul generos
DailyBusiness
Un drum cerut de români, mai aproape de realitate! Ce se întâmplă cu investiție de miliarde
Adevarul
Câți bani au luat Bettyshor și Roxana ca să fie bătute măr de un bărbat. Reacțiile presei internaționale
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Trei români luați de ape în Italia după ce au fost surprinși îmbrățișați: Salvatorii îi caută fără încetare după ce cotele râului, în mijlocul căruia se aflau, au crescut considerabil
Capital.ro
Românii vor fi amendați de astăzi, 1 iunie. Au termen limită de 5 zile lucrătoare
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECRUTARE în ARMATĂ! România caută peste 10.000 de SOLDAȚI și VOLUNTARI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'