David Ginola se află în stare gravă. „Este inconştient, nu putem şti ce se va întâmpla”

David Ginola, fostul fotbalist al echipelor Paris Saint Germain, Newcastle, Tottenham, Aston Villa şi Everton a suferit un stop cardiac, joi, pe un teren de fotbal din Mandelieu, în apropiere de Cannes.

20 mai 2016, 06:56
David Ginola se află în stare gravă. „Este inconştient, nu putem şti ce se va întâmpla”

David Ginola s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat de către cei prezenţi pe teren. Până la sosirea ambulanţei, care l-a transportat pe fotbalist în Monaco, la spitalul Prinţesa Grace, au trecut 15 minute.

Citeşte şi David Ginola a suferit un STOP CARDIAC pe terenul de fotbal. A ajuns la SPITAL

Jean Philippe Lustyk, un jurnalist francez, a oferit detalii despre incident, într-o intervenţie televizată la emisiunea „L’Équipe du Soir”.

A fost resuscitat pe gazon! Nu avea puls. Salvarea a ajuns la locul incidentului după 15 minute de la incident. Iar acum nu putem şti ce se va întâmpla. David este stabil, însă e în comă. A fost un atac de cord, a suferit un infarct pe teren. A căzut în faţa noastră. Contrar a ceea ce s-a anunţat pe reţelele de socializare, mai ales de către agentul său, este într-o stare gravă.

În niciun moment el nu a fost într-o situaţie bună. Ei au fugit spre el şi s-au asigurat că nu-şi înghite limba, iar apoi i-au făcut masaj cardiac, când au văzut că nu are puls. Deci în aceste 15 minute cruciale, înainte să ajungă salvarea, ei l-au menţinut în viaţă. Acum nu putem şti ce se va întâmpla cu David„, a povestit Philippe Lustyk.