Traian Băsescu l-a şters de pe lista avansărilor pe Ilie Năstase. „Dacă m-am luat de Udrea…”

Scandal cu iz cazon între Ilie Năstase şi Traian Băsescu. Fostul mare tenismen s-a aflat pe lista scurtă de avansări în grad, ca şi Anghel Iordănescu, însă a fost sărit din schemă în ultima clipă. Motivul este unul hilar: "Nasty" nu mai este la inima actualului şef al statului pentru că s-a luat de fosta "blondă de la Cotroceni" în campania electorală.

08 dec. 2014, 10:24
Traian Băsescu l-a şters de pe lista avansărilor pe Ilie Năstase. „Dacă m-am luat de Udrea…”

Dacă, pe 1 decembrie 2008, Traian Băsescu l-a avansat pe Ilie Năstase la gradul de general-maior, acelaşi preşedinte i-a refuzat, de Ziua Naţională, înaintarea la gradul de general-locotenent, scrie ziarulring.ro. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Anghel Iordănescu, acesta primind, pe 1 decembrie 2014, gradul de general-locotenent.

Citeşte şi Ilie Năstase, declaraţii BOMBĂ: „Mă gândesc să PLEC din România”. Ce l-a enervat

Pe lista trimisă de Ministerul Apărării instituţiei prezidenţiale a fost trecut şi numele lui Ilie Năstase cu propunerea ca fostul mare tenismen să fie avansat la gradul de general-locotenent, însă preşedintele în funcţie a refuzat să semneze actul. Motivul l-a spus chiar fostul număr unu mondial al sportului alb.

Citeşte şi Traian Băsescu, noi recompense pe final de mandat

„Din câte ştiu, trebuia să fiu avansat în grad odată cu Anghel Iordănescu, însă domnul Traian Băsescu nu a vrut. S-ar părea că e supărat pe mine. Cei de la MApN m-au propus pentru gradul de general-locotenent, însă domnul preşedinte nu a dorit să semneze. Are el ceva cu mine, probabil pentru că m-am luat de Elena Udrea în campania electorală… Nu i-a picat bine şi uite că mi-a refuzat înaintarea în grad. Pentru mine era o cinste chiar dacă este un titlu onorific, dar, dacă dânsul nu a înţeles lucrul acesta, ce să-i fac… Poate următorul preşedinte este unul mai cu clasă, mai educat”, a declarat Ilie Năstase.