Decizie halucinantă în cazul tânărului care a bătut cu bestialitate un om al străzii

Tânărul din Buzău care îşi terorizează fosta iubită si care a snopit în bătaie un om al străzii este liber. Poliţiştii l-au ridicat ieri şi l-au dus la audieri însă după doar cateva ore băiatul a ieşit de la poliţie cu zambetul pe buze. Familia ameninţata se teme acum pentru viaţa lor. Vă avertizăm că scenele următoare vă pot afecta emoţional.

06 iun. 2018, 07:53
Decizie halucinantă în cazul tânărului care a bătut cu bestialitate un om al străzii

Tanărul a fost săltat de poliţiştii din Buzău însă doar după cateva ore el a fost lăsat liber. Oamenii legii au spus că dat fiind faptul că victima agresiunii nu a depus plângere, nu au putut să îl reţină.

Petru a-i demonstra iubitei cât de mult rău i-ar putea face, băiatul de doar 18 ani i-a trimis un filmuleţ şocant în care bătea cu bestialitate un om al străzii.

În ciuda faptului că victima implora să fie lăsată în pace, agresorul își continuă demonstrația de agresivitate. Pentru a fi și mai convingător, tânărul s-a fotografiat într-un cimitir și i-a transmis fetei o fotografie cu mesajul că acolo îi va săpa mormântul.

Bărbatul amenință că va face publice imagini umilitoare cu fata dezbrăcată.

Drama elevei a început în urmă cu câteva luni când a încercat să pună capăt unei relații agitate cu tânărul, care avea apucături bizare. Ea a incercat chiar sa se sinucidă din cauza fostului iubit.

Părinţii fetei se tem acum că tanarul se va infuria mai rau si că îi va teroriza în continuare.