Decizie ŞOC luată de Liviu Arteni, fostul soţ al Israelei Vodovoz. Nimeni nu mai credea că este posibil aşa ceva FOTO

Surpriza uriasa! Dupa problemele avute cu licorile bahice in ultimii ani, Liviu Arteni, sotul Israelei, s-a internat, acum, intr-un centru de sanatate din Bacau!

30 aug. 2017, 12:23

Situatie delicata pentru barbatul Israelei, scrie wowbiz.ro. Constient ca are probleme cu anumite vicii, Liviu a luat hotararea de a se trata intr-un spital din Moldova, acolo unde rezultatele sunt foarte bune si rapide!

Citeşte şi ŞOCANT. Soţul Israelei Vodovoz, Liviu Arteni, a ajuns să scormonească prin gunoaie FOTO

In urma cu un an, Israela Vodovoz povestea la o emisiune de televiziune ca nu mai poate rezista in casnicia cu Liviu Arteni! Desi l-a iubit enorm si nu a tinut cont niciodata de gura lumii, care spunea ca diferenta de 23 de ani dintre ei va fi decisiva in timp, femeia de afaceri a pus punct relatiei, pentru ca nu a putut suporta depedenta de alcool a barbatului ei!

Liviu, la randul lui, si-a recunoscut si el public problemele cu licorile lui Bachus, insa, din cauza lor, a ajuns in vara sa manance din tomberoane la Cannes si sa cerseasca pe strada!

Citeşte şi Israela rămâne căsătorită. Tribunalul i-a respins cererea de divorţ

„Am mancat din tomberon si am intrebat oameni daca ar putea sa ma ajute cu un euro macar ca sa-mi iau si eu o paine si o sticla de vin. M-am certat cu cainii la tomberoane, aici de fapt nu sunt caini sunt pescarusi. Ma certam cu ei pentru ca vreau sa mananc si eu, nu? Atat de rau am ajuns ajuns. Dorm pe strada. Nu mi-e rusine sa spun si am sa spun in fata tarii. Ma spal pe plaja. Am dus pe plaja. E gratis. Am noroc cu oameni care imi mai intind o farfurie de ciorba. Stii de cate ori am vrut sa mor? Da, am incercat!…Am nevoie de suflete. Inca nu mi-am gasit locul. Sunt un suflet sclav, modern. M-am chinuit!”, spunea Liviu Arteni.