Decizie şoc luată de Oana după ce s-a aflat de boala gravă a lui Viorel Lis. „Abia se mai deplasează”

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis au daramat-o pe Oana din punct de vedere psihic. Fostul primar al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral, iar recuperarea lui Viorel este dificila.

09 aug. 2018, 11:18
Decizie şoc luată de Oana după ce s-a aflat de boala gravă a lui Viorel Lis. „Abia se mai deplasează”

Pentru ca a simtit nevoia sa comunice cu cineva despre momentele grele prin care trece, Oana Lis a decis sa mearga la psiholog, scrie wowbiz.ro. Sotia lui Viorel Lis si-a intrebat prietenii ce parere au despre acest lucru.

Citeşte şi Oana Lis trece prin momente grele: „Merg la biserică, mă rog pentru Viorel”

„Azi am fost la psiholog. Si nu imi e rusine sa recunosc asta. Imi face bine mie si celor din jurul meu pentru ca lucrez cu mine in a deveni o persoana mai buna. Voi ce parere aveti?”, le-a transmis Oana Lis prietenilor virtuali. Acestia au incurajat-o. „Te ajuta foarte mult, tu esti singura care poti hotari ceea ce este cel mai bine pentru tine!” si „Eu iti doresc sa fii fericita si nu uita ca indiferent ce spune gura lumii, tu esti o fiinta minunata!” au fost cateva dintre reactiile prietenilor Oanei Lis.

Viorel Lis a suferit recent un accident vascular cerebral. Oana marturisea ca vorbeste greu dupa acest nefericit eveniment. „Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la atacul cerebral, nu prea mai poate sa vorbeasca. Oboseste daca spune ceva. Este cumplit, dar adevarat, starea lui este grava si abia mai se deplaseaza. Ce sa spun…nu poate sa mai comunice cu mine decat prin semne si, uneori, in cazuri fericite, in soapta”, declara Oana Lis.