Delia Matache, cu sfârcul la vedere pe Instagram. Sânii ei au stârnit controverse: are silicoane?

Delia împarte totul cu fanii ei de pe Instagram, unde postează sute de fotografii și clipuri cu viața ei de zi cu zi. Probabil că s-a apropiat atât de mult de prietenii virtuali, încât nu simte nevoia să se mai ascundă vreun pic.

21 sept. 2017, 09:09

Altfel nu ne explicăm una dintre ipostazele recente în care s-a pozat vedeta. Le-a arătat urmăritorilor mai mult decât le arată de obicei, iar dacă imaginile cu ea în costum de baie nu sunt o noutate, iată că ce a arătat în ultima fotografie i-a lăsat mască.

Citeşte şi Ioana Matache, sora Deliei, probleme cu sarcina. „Bebe a luat-o rău de tot….”

Cântăreața a probat mai multe ținute și și-a făcut selfie-uri în fața oglinzii. La un moment dat, aceasta apare purtând un body crem peste o pereche de pantaloni negri. Deși este îmbrăcată până în gât, Delia nu poartă sutien, iar materialul prea subțire al topului i-a lăsat sfârcul la vedere.

Citeşte şi Delia a făcut ANUNŢUL: Vei fi tătic!

Fanii i-au făcut complimente, însă sânii vedetei li s-au părut atât de frumoși încât au pus la îndoială faptul că ar fi naturali. „Ce sâni frumoși ai, Delia! Cred și sper că sunt naturali”, „Siliconașul”, „Bunăciune de femeie”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.