Deputaţii strâng semnături pentru ca Victor Ponta să fie numit preşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputaţii au început să strangă semnături pentru ca Victor Ponta să ocupe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, potrivit unui document intrat în posesia România TV.

05 sept. 2016, 16:45
Deputaţii strâng semnături pentru ca Victor Ponta să fie numit preşedinte al Camerei Deputaţilor

În fruntea listei cu susţinători ai lui Victor Ponta se află Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită. De asemenea, pe această listă se află şi semntura lui Marius Manolache, finul lui Victor Ponta recent intrat în PRU, informează România TV.

Ei solicită ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei Deputaţilor, în contextul în care în acest moment Florin Iordache , cel care ocupă funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor nu a fost votat de plenul Camerei, drept urmare el este într-un mandat interimar şi în această sesiune, iar cei de la PSD, alături de ALDE şi cu sprjinul UDMR ăţi doresc ca acesta să rămână în continuare preşedintele Cmaerei Deputaţilor. 

Mai mult de cât atât, chiar şi Victor Ponta susţine că nu îşi mai doreşte să ocupe o funcţie de conducere, acesta spunea că riscă să rămână singur acasă dacă îşi anunţă familia că doreşte să ajungă din nou într-o poziţie de conducere. 

Citeşte şi Victor Ponta, fotografiat la o întâlnire cu şeful PRU şi cu mai mulţi membri ai partidului