Descoperire INEXTRICABILĂ făcută de nişte COPII într-un râu: Poliţiştii nu ne-au crezut când am sunat VIDEO

Mai mulţi adolescenţi din Marea Britanie au găsit în apele unui râu din oraşul natal mumia unei femei din Africa de Sud, moartă în urmă cu 1.000 de ani. Poliţia a investigat cazul, dar nu poate găsi o explicaţie pentru modul în care a ajuns trupul neînsufleţit în râu.

01 oct. 2014, 01:22

Mai mulţi tineri din oraşul britanic Fairford se jucau în apa unui râu în timp ce au dat de un cadavru vechi de 1.000 de ani care potrivit poliţiei aparţine unei femei din Africa decedată în secolul al IX-lea, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Bizar: Descoperirea ŞOCANTĂ făcută de un BĂIAT de 10 ani într-un dulap prăfuit din PODUL BUNICII

Macabra descoperire a deschis un mister întreg, iar autorităţile nu pot explica în prezent modul în care au ajuns rămăşiţele femeii în râu. Christian Thompson şi Robbie Cribley povestesc că se jucau în apă atunci când au dat peste un craniu şi alte rămăşiţe umane. Incidentul a avut loc în luna iulie, iar potrivit poliţiştilor, mumia ar fi fost transportată mii de kilometri înainte să ajungă în râu.

Rămăşiţele au fost recuperate şi apoi oferite unui antropolog pentru examinare. S-a confimat că este vorba de o femeie din Sahara care a trăit în perioada 896-1025 după Hristos. În prezent, nu mai este problema poliţiei şi mumia probabil va ajunge la un muzeu sau la o universitate„, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Citeşte şi Un complot vechi de 3.000 de ani, dezvăluit de cercetători: Ramses al III-lea a fost asasinat

Am rămas blocaţi în niste rădăcini, iar atunci când am încercat să le scot am văzut craniul lângă piciorul meu drept. L-am întrebat pe prietenul meu şi a zis că e vorba de un craniu uman. L-am găsit intrigant deoarece am studiat despre saxoni la şcoală. Credem că a venit de la un cimitir saxon care este în zonă de 700 de ani. Cred că cineva l-a furat şi apoi l-a aruncat în râu. Mereu găsim dinţi de vacă în râu, dar nu cred că a mai găsit cineva asemănător. Poliţiştii nu ne-au crezut când am sunat să le spunem ce am găsit„, au adăugat tinerii.