Creatoare de modă celebră, găsită moartă în apartamentul său de femeia care întreţinea casa. Anchetatorii spun că s-a sinucis

Kate Spade, unul dintre cei mai faimoşi designeri ai momentul, a murit marţi, la vârsta de 55 de ani. Din primele investigaţii se pare căp aceasta s-ar fi sinucis.

05 iun. 2018, 16:16

Kate Spade avea 55 de ani. Ea a fost găsită marţi dimineaţă, de femeia care făcea curăţenie în apartamentul său din 850 Park Avenue. Se pare că designerul ar fi lăsat un bilet de adio. Nu mai departe de anul trecut firma Coach a achiziţionat Kate Spade & Company pentru suma de 2,4 miliarde dolari.

Genţile create de Kate Spade au creat senzaţie în anii ’90, compania Kate Spade New York având peste 140 de magazine în SUA şi 175 la nivel internaţional.

Kate Spade s-a născut pe 24 decembrie 1962, în Kansas City, Missouri. Ea a mers la Arizona State University, unde l-a întâlnit pe Andy Spade, cu care a început afacerile, ei înfiinţând Kate Spade New York, la începutul anilor ’90. Cei doi au înfiinţat această companie după ce au lucrat la magazinul Mademoiselle.