DESPĂRŢIRE ŞOC în lumea mondenă. După 3 ani, relaţia era PRAF. Cel mai în vogă cântăreţ român face mărturisiri CUTREMURĂTOARE

Cântăreţul Edward Sanda a făcut un anunţ şoc! El a suprins pe toată lumea când dezvăluit că a pus capăt relaţiei de 3 ani.

03 dec. 2018, 11:19
DESPĂRŢIRE ŞOC în lumea mondenă. După 3 ani, relaţia era PRAF. Cel mai în vogă cântăreţ român face mărturisiri CUTREMURĂTOARE

Artistul şi iubita lui nu mai sunt împreună de o lună. Edward Sanda a vorbit pentru prima oară despre motivele care au dus la despărţirea de femeia pe care a iubit-o atât de mult.

Citeşte şi Ce trebuie să faci după o despărţire, în funcţie de zodia ta

„Nu mai am iubită. Şoc şi groază! De curând s-a produs extorsiunea. Au fost trei ani. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat. Din partea mea nu dispăruse nimic. Sunt foarte dezamăgit pentru că eu am oferit tot. I-am spus de mai multe ori. Eram pe drumuri diferite. Nu am avut probleme de gelozii. Ea nu mai era implicată în relaţie şi din partea ei nimic… Nu mai era atentă. Mă consideram singur în relaţie. Cred că amândoi am luat hotărârea. Eu deja nu mai acceptam să trag singur. Mi-a fost greu la început, dar am înţeles că nu am de ce. A trecut aproape o lună. Nimeni nu e perfect”, a spus Edward Sanda la Antena Stars, potrivit libertatea.ro.

Edward Sanda este cel care, împreună cu Ioana Ignat, a ținut primul loc al topurilor de radio cu piesa „Doar pe a ta”.