Destinaţii de vacanţă de lux pentru această toamnă

Vara e pe final, așa că hotelierii au pregătit deja ofertele pentru toamnă, cu cele mai spectaculoase piscine care vă vor convinge să fugiți din nou în vacanță. De la cascada suspendată deasupra pădurilor până la parcul acvatic în care turiștii sunt înconjuraţi de rechini. Ioana Vlăsceanu ne spune mai multe despre destinațiile exotice.

29 aug. 2016, 13:45
Destinaţii de vacanţă de lux pentru această toamnă

Piscinele sunt sarea şi piperul celor mai luxoase hoteluri în care v-ați putea caza. În italia găsiți un hotel renumit pentru piscina plutitoare care se află chiar în apele lacului Como, astfel aveți posibilitatea de a face o baie în piscina din lac, în timp ce admiraţi un peisaj de poveste.

Preţurile sunt şi ele la înălţime, de la 600 de euro pe noapte în luna septembrie.

Pentru cei care vor să aibă parte de senzaţii tari, începând de la 300 de euro pe noapte puteţi merge în Dubai unde veţi avea parte de un adevărat parc acvatic. Aici vă puteţi plimba prin tuneluri de sticlă interioare, ce sunt înconjurate de rechini şi peşti.

O altă destinație de lux pentru această toamnă este și Bali. Începând de la 400 euro pe noapte, veţi simţi că raiul s-a mutat la hotel. Aici găsiţi piscina în cascadă, situată deasupra pădurilor tropicale, care vă vor face să simţiţi că plutiţi deasupra copacilor.