Destinul zodiilor în Leu până pe 6 noiembrie 2018. Multe cupluri trec prin transformări serioase

Până pe 6 noiembrie 2018, axa Destinului se deplasează pe sectorul Leu-Vărsător: Nodul Nord în Leu şi Nodul Sud în Vărsător. Această tranziţie a început pe 9 mai 2017, deci avem un an şi jumătate în care suntem chemaţi să jucăm rolul principal în propria viaţă şi să nu ne dăm mai multă importanţă decât se cuvine în vieţile celorlalţi.

10 iun. 2017, 04:48
Destinul zodiilor în Leu până pe 6 noiembrie 2018. Multe cupluri trec prin transformări serioase

Destinul în Leu ne forţează să ne vedem valoarea şi să nu ne mai mulţumim cu puţin, scrie astrocafe.ro.

Berbec: iubire împlinită, bucurii prin copii, succes la scenă deschisă, creativitate, recunoaştere publică, confirmări, hobbyuri şi timp liber de calitate.

Citeşte şi HOROSCOP IUNIE 2017: Ce v-au rezervat astrele în amor. Cum să atragi norocul de partea ta

Taur: viaţă de familie stabilă, confort material şi emoţional, rezolvarea traumelor din trecut, sentiment de acasă, înrădăcinarea într-un stil de viaţă durabil.

Gemeni: comunicare eficientă şi reţea de relaţii, drumuri şi studii importante, contracte avantajoase, putere prin informaţie, rol de îndrumător, capacitate de a pune în practică visurile şi idealurile.

Rac: stabilitate financiară, încheierea unor situaţii toxice care trenează de prea mult timp, valorificare a talentelor, investiţii şi achiziţii.

Leu: decizii radicale, consolidare a imaginii şi a reputaţiei, transformări fizice, investiţie în sănătate şi cosmetică, rol de locomotivă în viaţa celorlalţi.

Fecioară: momente de fatalitate, pierderi necesare, acceptarea unor situaţii ce încalcă logica lucrurilor, finalizarea unui ciclu de suferinţă, implicare în alinarea suferinţei altora, rezolvări miraculoase.

Citeşte şi Cea mai NOROCOASĂ zodie din vara lui 2017

Balanţă: planuri de viitor, anturaj, protectori nesperaţi, sprijin necondiţionat, fan club, prietenie şi evenimente sociale, succes în grupuri, echipe şi organizaţii.

Scorpion: ascensiune socială, schimbare de statut social, evoluţie profesională, ieşire din stagnare, blocaj ori plafonare, vizibilitate publică, relaţii cu autorităţile.

Săgetător: relaţii cu justiţia, sentiment că se face dreptate, vindecare de convingeri şi prejudecăţi, limbi străine şi studii înalte, relaţii cu străinii, călătorii la distanţă, rol de mentor, remodelarea visurilor şi a idealurilor.

Capricorn: transformare personală, avantaje obținute de pe urma pierderilor, sprijin financiar din partea altora, întâlnire cu puterea personală, spiritualitate.

Vărsător: construirea de relații și parteneriate, cuplul ca direcție de viață, oameni pe care Vărsătorii se pot baza, relații cu justiția, sfârșitul unor atașamente și compromisuri.

Pești: viață profesională dinamică și satisfăcătoare, atenție acordată sănătății, stil de viață echilibrat, schimbări în alimentație și în obiceiurile zilnice, bazat pe ordine și disciplină, structură și consistență, ajutor oferit altora.