Detalii cutremurătoare despre tragedia de la Oradea. Fata care a murit chiulise de la şcoală ca să-şi cumpere rochie pentru banchet

O elevă de 18 ani, care plecase cu o colega de la şcoală ca să-şi ia rochie pentru banchetul de absolvire a liceului, a murit într-un accident produs joi, pe şoseaua de centură a municipiului Oradea.

05 mai 2017, 05:40

Cele două eleve chiuliseră de la şcoală ca să-şi cumpere rochii pentru banchetul de absolvire a liceului. În drum spre magazin, din cauza şoselei ude, şoferiţa de 18 ani a intrat pe contrasens unde a lovit în plin o maşină condusă de o femeie însărcinată, în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului, fata de 18 ani a murit pe loc, iar colega ei a fost scoasă de cei de la descarcerare. Ea a fost dusă în comă la spital şi se zbate acum între viaţă şi moarte. La spital au ajuns şi şoferiţa maşinii lovite, dar şi pasagerul din dreapta, un bărbat de 76 de ani.

Pe pagina de Facebook a Andradei, fata care a murit în accident, au apărut o mulţime de mesaje sfâşietoare. Nimănui nu îi vine să creadă că a murit.

Dumnezeu să te odihnească în pace! / Ai plecat mult prea devreme, Andrada! / Nu îmi vine să cred! Cu cine mai stau vara pe bancă, să mergem cu rolele. Cum poate să moară o fiinţă atât de frumoasă? / Atât de frumoasă şi minunată, mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o bucurie în privire. E atât de cruntă viaţa uneori! / Azi până şi cerul a plâns pentru plecarea ta! Nu o să uit niciodată zâmbetul care îţi lumina faţa!„, i-au scris cei care o cunoşteau.