Detalii halucinante ies la iveală în cazul fetiţei de 11 ani ucisă într-un accident provocat de unchiul ei

Dezvăluiri cutremurătoare despre tragedia zilei. Şoferul care a provocat accidentul de la Buzău, în care o fetiţă de 11 ani a murit, este unchiul copilei! Deşi la început a negat totul, ulterior bărbatul a recunoscut că a condus maşina care s-a răsturnat de mai multe ori.

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 13:27
Detalii halucinante ies la iveală în cazul fetiţei de 11 ani ucisă într-un accident provocat de unchiul ei

Amănunte terifiante ies la iveală din ancheta declanșată după producerea accidentului rutier de pe raza localităţii Sătuc, soldat cu moartea unei fetițe de 11 ani. Polițiștii au aflat că în mașina răsturnată au fost în total patru minori. Este vorba despre frații fetei decedate, pe care șoferul i-a dus imediat acasă, mințindu-i că ambulanța o va lua și pe sora lor mai târziu.

Potrivit stiridebuzau.ro, din primele verificări efectuate de echipa de cercetare la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 27 ani, din Greceanca, în timp ce se deplasa cu un autoturism din direcţia Berca către Verneşti, cel mai probabil pe fondul vitezei excesive şi a faptului că nu posedă permis de conducere, pe raza aceleeaşi localităţi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat o conductă de distribuţie a gazelor naturale, ulterior răsturnându-se în afara părţii carosabile.

În urma impactului o fetiţă în vârstă de 11 ani, pasageră, a fost proiectată în afara autovehiculului şi a decedat. Din verificări a reieşit că alţi trei minori, cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani, se aflau în autoturism la momentul producerii evenimentului, motiv pentru care a fost dispusă măsura transportării acestora la spital, în vederea stabilirii existenţei unor eventuale vătămări.

Potrivit mamei fetiței care a decedat în urma accidentului, patru dintre cei șapte copii ai săi au plecat la miezul nopții cu șoferul de 27 de ani, fratele soțului ei, să cumpere dulciuri de la un magazin non-stop din Berca. Chefuiseră toată ziua, bucuroși că tânărul din Greceanca tocmai își cumpărase autoturismul Audi cu număr de Neamț.

La întoarcere, șoferul a pierdut controlul volanului, a acroșat o țeavă de gaze după care s-a răsturnat pe câmp. Nepoata lui de 11 ani a murit după ce a ieșit prin geam iar ceilalți copii au scăpat doar cu câteva zgârieturi. Șoferul a fugit cu copiii acasă, mințind-o pe mama minorilor că fata a fost luată de ambulanță și dusă la spital.

O fată de 11 ani şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri într-un accident rutier produs pe DN10, la ieşirea din localitatea buzoiană Sătuc, poliţiştii făcând investigaţii după ce la locul accidentului au fost găsite doar trupul neînsufleţit al copilului şi maşina avariată, nu şi şoferul vehiculului. Şoferul a fost prins după câteva ore şi se pare că este unchiul victimei. 

Conducătorul auto care a provocat un accident rutier pe raza localităţii Sătuc, în urma căruia o fetiţă de 11 ani a decedat, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, a declarat, pentru AGERPRES, agentul şef Laura Minea de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, conducătorul auto în vârstă de 27 de ani nu poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O cameră de supraveghere a surprins trecerea în mare viteză a bolidului care avea motorul foarte turat.