Detalii neştiute despre poliţistul pedofil. Colegii îl porecliseră Violatorul din 2015

Au apărut noi mărturii cutremurătoare despre poliţistul pedofil, care a agresat sexual doi minori vineri seara, în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

08 ian. 2018, 11:29
Detalii neştiute despre poliţistul pedofil. Colegii îl porecliseră Violatorul din 2015

Poliţistul pedofil a agresat în urmă cu doi ani o femeie şi s-a bătut cu soţul acesteia. poterivit România TV, colegii îi spuneau Violatorul din 2015.

Suntem colegi, în 2015 a avut o altă altercaţie cu soţia unui domn. A intrat peste ei în casă. A avut loc o altercaţie, a rupt lenjeria intimă doamnei, după care s-a bătut cu soţul. Nu ştiu cum a scăpat de acel dosar penal. Cert e că omul este şoferul unui şef de la 126. Tot acest şef l-a adus de la jandarmi, unde au fost colegi. Îl cunosc, zi de zi ne vedem acolo. Lumea în curte îi spunea Violatorul din 2015.

Citeşte şi Mama copiilor agresaţi în lift: Băiatul e cel mai afectat. Vreau ca agresorul să fie pedepsit pentru tot ce a făcut

Pe Facebook am văzut prima oară şi am făcut imediat legătura. I-am spus şefului meu direct la o şedinţă, sâmbătă dimineaţă. Am spus că este Stan Eugen, dar nimeni nu voia să creadă. Este incredibil, mi s-a ridicat părul pe mine şi nu mai pot de burtă, de stomac, de nervi, când am văzut ce se întâmplă aici„, a declarat un poliţist, pentru România TV.