Detalii noi în cazul exploziei de la Bistriţa.Tânărul de 24 de ani, scos de la psihiatrie pe semnătură

Noi detalii ies la iveală despre tânărul în locuinţa căruia s-a produs explozia de la Bistriţa Năsăud. Acesta a fost scos pe semnătură de bunicul său de la psihiatrie. Experţii în construcţii spun că, în 20 dintre apartamentele afectate oamenii se vor putea întoarce cel mai devreme după sărbătorile de iarnă.

20 oct. 2016, 07:08
Detalii noi în cazul exploziei de la Bistriţa.Tânărul de 24 de ani, scos de la psihiatrie pe semnătură

Se pare că tânărul de 24 de ani fusese internat la psihiatrie, însă ar fi fost scos de acolo chiar de către bunicul său. Bătrânul încerca să-şi scape nepotul din patima drogurilor prin rugăciune.

Între timp, familiile ale căror apartamente au fost distruse în urma exploziei trăiesc o adevărată dramă. Jumătate dintre locuinţele afectate de explozie nu mai  pot fi locuite, iar oamenii nu se vor mai putea întoarce la casele lor în următoarelel două luni. 50 de oameni sunt nevoiţi acum să doarmă pe la rude sau prieteni.

Trei persoane rănite în urma exploziei se află în continuare în spital. Tânărul de 24 de ani are arsuri pe aproape 80 la sută din suprafaţa corpului, este intubat şi ventilat mecanic, iar medicii sunt rezervaţî în ceea ce îl priveşte.

O explozie s-a produs miercuri dimineaţă la un bloc situat la intersecția străzilor Arțarilor și Trandafirilor, din Bistriţa. Din primele informații reiese că o butelie a explodat la etajul trei al unui bloc. Pompierii au evacuat locatarii blocului, iar alimentarea cu gaz a fost oprită.

Citeşte şi Dosar penal deschis în urma exploziei din Bistriţa. Locatarii blocului, în continuare evacuaţi