Detalii ŞOCANTE despre crima urmată de sinucidere din Spania. De ce şi-a înjunghiat românul fost iubită

Detalii macabre despre crima oribilă din Spania comisă de românul care ulterior s-a sinucis. Înainte să îşi înjunghie fosta iubită, bărbatul a postat pe Facebook mesaje care arată că totul a fost premeditat. Prietenii fetei spun că aceasta îl părăsise pentru că bărbatul o bătea cu cruzime.

10 iul. 2015, 09:06
Detalii ŞOCANTE despre crima urmată de sinucidere din Spania. De ce şi-a înjunghiat românul fost iubită

Cu câteva zile înainte să îşi omoare fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit şi să se sinucidă, bărbatul orbit de gelozie a postat un mesaj sinistru pe Facebook: „Par o persoană calmă, dar în mintea mea te-am omorât de trei ori”, a scris el, semn că şi-a premeditat faptele, informează România TV.

Citeşte şi Tragedie în Spania: Român ucis pe o plajă din Valencia. Unul dintre agresori, arestat

Apropiaţii cuplului au declarat anchetatorilor că bărbatul o bătea crunt pe tânăra de 25 de ani, motiv pentru care aceasta l-a părăsit în cele din urmă şi s-a mutat la o prietenă. Fata a făcut însă greşeala fatală de a accepta să se mai vadă o dată cu el pentru a sta de vorbă.

Tragedia s-a întâmplat în Arganda del Rey, oraş aflat la 25 de kilometri de Madrid. Trupurile neînsufleţite ale celor doi români au fost găsite de o prietenă a tinerei. Românca a fost găsită injunghiată, iar bărbatul spânzurat. 

„Am găsit două persoane decedate. O femeie tânără, de 25 de ani, a sfârşit în mod violent, iar în aceeaşi casă era o persoană, un bărbat de 29 de ani, care şi el era mort”, a delcarat Julio Merlin, şef echipă de urgenţe. 

Citeşte şi Român arestat în Spania, după ce a ţinut ca sclavi 70 de compatrioţi

Prietenii fetei au povestit anchetatorilor un lucru bizar. Cu două ore înainte să fie găsită moartă, tânara a postat pe Facebook o poză cu fostul iubit. Acesta la rândul lui, a schimbat şi el o poză cu doar o oră înainte. Poliţia spaniolă continuă ancheta.