Dezvăluiri despre pariorii din fotbal: „Nicuşor Stanciu era campionul pariurilor. Câştiga aproape săptămânal”

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, îi ia apărarea lui Marius Sumudică, despre care spune că nu l-a văzut vreodată într-o agenţie de pariuri, însă spune că a avut probleme cu un jucător care obişnuia să parieze în perioada când juca pentru Vaslui.

01 mart. 2016, 21:48
Dezvăluiri despre pariorii din fotbal: „Nicuşor Stanciu era campionul pariurilor. Câştiga aproape săptămânal”

Chiar în ziua în care a semnat contractul, am stat la o discuţie lungă de 4-5 ore cu Şumudică. Mi-a mărturisit că s-a lepădat de patima jocurilor de noroc şi de pariuri. Îl cred pe el, fiindcă Şumudică de orice poate fi acuzat – că e nebun, că are gură mare -, dar cea mai mare calitate a lui e că e un caracter onest. Niciodată nu te vorbeşte pe la spate, e un tip corect„, a declarat Adrian Porumboiu pentru vremeanouă.ro.

Citeşte şi Marius Şumudică recunoaşte: Am jucat la pariuri online. Am fost un tâmpit care a jucat o dată la 4-5 luni

În schimb, omul de afaceri recunoaşte că a avut probleme cu un jucător care obişnuia să parieze în perioada când juca pentru Vaslui. Porumboiu s-a ferit să dea nume, însă pariorii din Vaslui ştiu despre ce jucător este vorba. „Nicuşor Stanciu paria sume impresionante pe meciurile din liga a II-a din România. A şi câştigat foarte mulţi bani. A luat şi 200 de milioane pe un bilet. Au venit de la Bucureşti şi i-au dat câştigul” au spus ieri, mai mulţi pariori din Vaslui, pentru sursa citată. „Unii jucători veneau chiar ei în agenţie, alţii îi trimiteau pe muţi să le pună pariurile. Campionul era Nicuşor Stanciu„, mai spun pariorii.

Cât timp a fost la Vaslui, nu l-am vãzut niciodată pe Şumudicã jucând la pariuri sau cu bilete. În schimb, un jucător de la acea vreme aproape că stătea doar într-o casă de pariuri. Abia îl puteam scoate de acolo„, a declarat şi Adrian Porumboiu.