DEZVĂLUIRI INCREDIBILE, a încercat să se sinucidă în arest. Un gardian a intervenit în ultima clipă. CAMERA ASCUNSĂ

Dezvăluiri teribile în cazul triplului asasinat din Călăraşi: tânărul acuzat că şi-a măcelărit familia a încercat să se sinucidă în arest, însă a fost salvat în ultima clipă de un poliţist! Tânărul de 17 ani i-a povestit iubitei în amănunt cum şi-a atacat familia care îl adoptase. Urmăriți în exclusivitate mărturia prietenei sale

17 nov. 2018, 10:25
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE, a încercat să se sinucidă în arest. Un gardian a intervenit în ultima clipă. CAMERA ASCUNSĂ

Potrivit reprezentanţilor IPJ Călăraşi, anchetatorii i-au reţinut, marţi, pe doi dintre cei trei tineri ridicaţi şi duşi la audieri în cazul triplei crime din municipiul Călăraşi. Cel de-al treilea a fost lăsat în libertate după ce a depus mărturie în ancheta deschisă după ce doi bătrâni şi fiica lor au fost găsiţi înjunghiaţi în locuinţă. Unul dintre criminali a încercat să se sinucidă în arest. URMĂRIŢI O FILMARE CU CAMERA ASCUNSĂ:

 

Trei tineri instituţionalizati în centrul de plasament de la Perişoru, din judeţul Călăraşi, sunt acuzaţi că au omorât doi bătrâni şi pe fiica acestora, după care au fugit cu maşina familiei ucise. Unul dintre suspecţi fusese în plasament la victime. Doi dintre tineri au fost reţinuţi, cel de-al treilea fiind lăsat liber, după ce a depus depoziţie cu privire la ce s-a întâmplat în seara zilei de luni. Unul dintre cei doi a fost crescut de la cinci luni până la 15 ani de către familia pe care a ucis-o, iar bătrânii şi fiica lor continuau să îl învoiască din centrul de plasament şi să îl ia la ei acasă.