Dezvăluiri SCANDALOASE despre relaţia dintre Brigitte Sfăt şi Cătălin Cazacu. Ce spune femeia cu care motociclistul are UN COPIL

Cătălin Cazacu (33 de ani) este în plin scandal amoros cu Brigitte Sfăt (41 de ani), cu care a avut o relaţie din februarie până în mai, după cum spune chiar soţia lui Ilie Năstase. Acum, Nicoleta, femeia cu care s-a iubit timp de patru ani și cu care are un băiețel, face dezvăluiri scandaloase despre cei doi amorezi.

13 iul. 2018, 13:15
Dezvăluiri SCANDALOASE despre relaţia dintre Brigitte Sfăt şi Cătălin Cazacu. Ce spune femeia cu care motociclistul are UN COPIL

Cătălin Cazacu este desfiinţat de femeia care l-a făcut tătic în urmă cu şapte ani. Nicoleta Delinescu, solistă de muzică de petrecere, stabilită în Timişoara, a mărturisit că cel mai afectat, de tot ce face Cătălin Cazacu este fiul lor, Andrei.

„Mai bine singura şi liniştită! Copilul este afectat de aparițiile tatălui său. Noi avem, în momentul acesta, o relație frumoasă în ceea ce privește educația copilului. Îi plătește pensia alimentară regulat. Noi ne-am despărțit din cauză că, la finalul relației noastre, umbla prin altă parte. Toată Timișoara știa de relația cu Brigitte, pentru că este oraș mic. Nu este un secret pentru mine acest lucru, pentru că știam”, a declarat Nicoleta pentru Click!.

Brigitte Sfăt, căsătorie de COŞMAR. „M-a bătut foarte tare. Am avut hematom pe splină şi fisură pe craniu!”

Scandalul a izbucnit după ce în presa mondenă au apărut mesajele pe care Brigitte Sfăt i le trimitea lui Cătălin Cazacu.

„Erai în club la mare. Am fost amenințată cu dosare penale și că îmi închide afacerea, și chiar era sa plec și să renunț la toată munca mea”, „În tot acest timp am fost șantajată de Ilie că mă va distruge, am fost bătută și legată cu cureaua de picioare și târâtă până în casă” şi „M-ai făcut să mă simt frustrată și într-o continuă depresie, pentru că m-am simțit vinovată că nu pot divorța. În tot acest timp am fost șantajată de Ilie” sunt doar câteva dintre mesajele pe care Brigitte Sfăt i le scria lui Cătălin Cazacu.