DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre SPIONUL PEDOFIL. Bărbatul era diagnosticat cu dublă personalitate

Spionul pedofil era diagnosticat cu dublă personalitate. O spune femeia care i-a stat alături timp de 13 ani. Din cauza bolii, şi ea a avut de suferit, dar, cu toate acestea, îl crede nevinovat. Mai mult, femeia este convinsă că bărbatul a fost denunțat de actuala lui iubită, informează România TV.

04 aug. 2014, 06:58
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre SPIONUL PEDOFIL. Bărbatul era diagnosticat cu dublă personalitate

Femeia îşi aminteşte de cei 13 ani pe care i-a petrecut alături de Ninel Şerbănescu, dar spune că nicio secundă nu a bănuit că ar fi fost în stare să maltrateze copiii.

Mai mult, femeia spune că îl crede în continuare nevinovat şi că mergea foarte des cu el la psihiatru. Spune de asemenea că există hârtii prin care se poate dovedi că acesta a fost diagnosticat cu dublă personalitate. Atunci când mergea împreună cu el la psihiatru îi spunea doctorului că el se crede de fapt Lenin, ceea ce este un acronim al numelui său „Ninel” şi că misiunea lui pe pământ este cu totul alta.

Femeia ştia că el a fost condamnat şi înainte la închisoare, dar a fost amnistiat şi tocmai de aceea acea informaţie nu se mai găsea în cazierul lui.

Fosta sa soţie face şi o presupunere destul de bizară. Femeia spune că aceste acuzaţii de pedofilie îi sunt aduse de actuala iubită pe care o acuză de tot ce i s-a întâmplat bărbatului.

Între timp, Ninel Şerbănescu este arestat preventiv după ce poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în locuinţa sa, el fiind bănuit că ar fi violat nu mai puţin de 8 minori în ultima perioadă.

Citeşte şi Fostul ofiţer MApN, acuzat de PEDOFILIE, refuzat de avocatul din oficiu. Află motivul