Diana de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri INTIME. Declaraţii incendiare despre IUBITUL EI

Diana de la "Insula Iubirii" a vorbit despre faptul că ea este cocoşul în relaţie, dar şi despre semnul pe care îl adresează tuturor celor care o vorbesc de rău.

01 feb. 2018, 10:47
Diana de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri INTIME. Declaraţii incendiare despre IUBITUL EI

Diana Constantin a avut o conversaţie cu Marco, un prieten apropiat, însă fosta concurentă nu s-a putut abţine să renunţe la limbajul colorat şi la apropourile indirecte. Fosta ispită s-a bâlbâit în permanenţă şi a recunoscut faptul că Aurel nu este gelos, deci, prin urmare, fosta ispită este deschisă în faţa cadourilor. 

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul e la noi. BOMBĂ: el este fostul iubit al RIVALEI

„Am cearcăne cât Casa Poporului. Sunt praf! Mă doare undeva că sunt praf. Nu mă pricep cu tehnologia. (…) Eu am vrut să stau cu Aurel, dar el merge la muncă. Uite cine munceşte la noi în relaţie. El munceşte şi eu stau acasă, asta că tot întreabă lumea asta. (…) Arăt acest tatuaj pentru oamenii care mă înjură şi mă jignesc. Pot să nu mai înjur, dar nu vreau asta. Am să îmi bag telefonul între picioare. M-am născut cu cearcăne. (…) Nu ştiu cum să vă zic, ideea e că se apropie luna cadourilor. (…) Şi cele care fac videochat munesc. De ziua îndrăgostiţilor am putea să ne surprindem iubiţii şi să ne facem alţii (…) Ben a murit pentru mine. Morţii cu morţii şi vii cu vii”, a susţinut Diana Constantin într-o filmare din mediul online. 

Iubita unui fotbalist din România e ESCORTĂ DE LUX în Italia. „Mi-a luat 100 de euro pentru o oră” FOTO

„Unde este Aurel, Diana? (…) Vine 14 Februarie şi dacă e vreun băiat îndrăgostit în secret de Diana cred că ar putea să-i demonstreze. Am sfătuit-o să îşi pună numărul pe o reţea de socializare ca să primească cadouri”, a afirmat Marco.