DIGI SPORT LIVE VIDEO CFR CLUJ – FCSB: 1-1

Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, joi, pe teren propriu, în compania ocupantei poziţiei a doua, FCSB, în etapa a XI-a a campionatului. Golurile au fost marcate de Urko Vera '45 pentru gazde şi Budescu '63 pentru oaspeţi.

21 sept. 2017, 18:19
DIGI SPORT LIVE VIDEO CFR CLUJ – FCSB: 1-1

DIGI SPORT LIVE VIDEO CFR CLUJ – FCSB ONLINE STREAM: 1-1

GOOOOOL FCSB, 1-1! Roş-albaştrii au reuşit să egaleze prin Budescu, în urma unui contraatac senzaţional, pornit de la portarul Florin Niţă

GOOOOOL, 1-0 CFR! Clujenii au deschis scorul exact înainte de pauză, prin Urko Vera. 

Min. 15: Budescu a executat înşelător o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri, dar Arlauskis a fost atent şi a reuşit să respingă. 

Min 12 – Pintilii vede cartonașul galben după un fault asupra lui Culio. Pintilii nu va juca etapa viitoare cu Dinamo

Min 9 – Gol anulat pentru CFR Cluj după o fază controversată. Arbitrul Hațegan a considerat că Nouviere a faultat în atac înainte ca Vera să înscrie 

ECHIPELE DE START:

CFR Cluj:

Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Culio, Hoban – Nistor, Deac, Nouvier – Vera

FCSB: Niţă –

R. Benzar, Planic, Bălaşa, J. Morais – Nedelcu, Pintilii – Golofca, Budescu, Fl. Tănase – Alibec

Știrea inițială:

LIVE TEXT CFR CLUJ-FCSB: Doar patru puncte separă cele două formații. În cazul unei victorii, FCSB se aproapie la doar 1 punct de CFR Cluj. Așadar, pentru CFR nici un rezultat de egalitate nu este unul rău.

LIVE TEXT CFR CLUJ-FCSB: Interesul la Cluj pentru această partidă este major. S-au epuizat toate biletele, astfel încât stadionul din Gruia va fi arhiplin, peste 16.000 de fani ardeleni vor fi alături de CFR.

LIVE TEXT CFR CLUJ-FCSB: Întâlnirea reprezintă și un nou episod între echipele care au investit cel mai mult. FCSB a încercat să pună presiune pe arbitrii acuzând faptul că CFR este avantajată.

LIVE TEXT CFR CLUJ-FCSB: Ambele echipe vor folosi cea mai bună garnitură de start. Atât FCSB cât și CFR Cluj și-au menajat cei mai importanți jucători etapa trecută. Dezavantajul pentru CFR este că antrenorul Dan Petrescu nu va putea sta pe banca tehnică, fiind suspendat.

LIVE TEXT CFR CLUJ-FCSB: Având în vedere valoarea celor două loturi, ne așteptăm la o partidă mult peste nivelul Ligii 1.