CRAIOVA-AC MILAN: 0-1 Oltenii pierdură la limită

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de AC Milan, scor 1-0, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

27 iul. 2017, 15:46
CRAIOVA-AC MILAN: 0-1 Oltenii pierdură la limită

UPDATE. Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, pe teren propriu, de echipa AC Milan, scor 1-0 (1-0), în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pentru CS Universitatea Craiova acesta a fost meciul de debut în cupele europene.

Echipa CS Universitatea Craiova este condusă, scor 1-0, de AC Milan, la pauza meciului din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

 

Echipe de start: 

Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Zlatinski – Gustavo, Mitriţă, F. Rossi, Bancu – Băluţă

Rezerve: Mitrovic – Tiago Ferreira, Screciu, Mateiu, Mihai Roman, Bărbuţ, Barthe 

Antrenor: Devis Mangia

Milan: Donnarumma – Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez – Kessie, Montolivo, Bonaventura – Borini, Cutrone, Niang

Rezerve: Storari – Mauri, Andre Silva, Conti, G. Gomez, Antonelli, Locatelli

Antrenor: Vincenzo Montella

În total, Milan a primit 1.300 de bilete pentru partida de joi, însă italienii nu vor epuiza toate tichetele, iar echipa lui Montella va fi susținută de aproximativ 1.000 de oameni. În jur de 200 de suporteri vor face deplasarea din Italia, la care se adaugă tot atâția din România. În ziua meciului, un autocar cu fani va pleca din București spre Turnu Severin.

„Unul din lucrurile extrem de interesante despre viitorul nostru adversar este antrenorul Devis Mangia, o veche cunoștință a fotbalului italian. Ajuns la Craiova în vară, Mangia a antrenat în Serie A, la Palermo, dar și la Naționala U21 a Italiei cu care a ajuns până în finala Euro 2013” au mai scris italienii, care i-au evidențiat pe Rossi și Gustavo din formația olteană.

 DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE CRAIOVA-AC MILAN:

 Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, e sigur că Vincenzo Montella va trimite pe teren cel mai bun 11 posibil, dar va încerca să atace un Milan care a transferat jucători de aproape 200 de milioane de euro în această vară.

”Nu va fi simplu. Mergem pe teren să dăm maximum din tot ce avem pentru un rezultat pozitiv, vom vedea apoi dacă vom avea succes. Ideea de joc a Milanului am studiat-o, am văzut și anul trecut multe meciuri, dar acum Milan e diferită de ce a fost până acum.

Milan revine în Europa după câțiva ani, în Italia e emulație mare, Milan va juca cu cea mai bună formație posibilă, e sigur. Suporterii vor fi interesați să vadă cum arată Milanul. Mă interesează partida de mâine, intrăm în teren să ne arătăm calitățile contra unei echipe mari.

Vedem mâine seară cine joacă, concepția de joc rămâne aceeași. Jucătorii vor da maximum din ce pot pe teren, asta mă interesează”, a spus Mangia, într-o conferință de presă.

Oltenii vor lua cu asalt arena din Severin, acolo unde 18.000 de fani vor face o atmosferă incendiară. De partea cealaltă, rossonerii au vândut deja 33.000 de bilete pentru returul de săptămâna viitoare.

”Trebuie să avem încredere. Dacă respectăm ce ne-a zis antrenorul le vom pune probleme. Trebuie să tratăm serios meciul și sigur vom reuși. Sunt emoții, e debutul nostru în Europa, acest oraș a dus lipsa, sper să intrăm cu devotament, să credem în noi, să fim încrezători chiar dacă întâlnim una din cele mai bune echipe din Europa și să ieșim cu capul sus”, a comentat Alexandru Băluță.

”E o partidă deosebită pentru oraș, pentru suporteri, vom da tot ce avem mai bun pentru a-i face fericiți. Știu că lipsim din Europa de 17 ani. Suntem foarte liniștiți, să revenim în Europa e important, Sper să facem o figură frumoasă. M-au sunat mulți prieteni din Italia. Sigur poate fi o oportunitate să jucăm un meci bun, fără să fim stresați, și să credem în șansele noastre”, a completat Fausto Rossi.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE CRAIOVA-AC MILAN: Craiova se va duela cu marele Milan în turul 2 preliminar al Europa League, iar manșa tur de joi, care se va disputa la Severin, de la ora 21:00, va fi transmisă în direct de Digi Sport 1

UNIVERSITATEA CRAIOVA-AC MILAN LIVE VIDEO DIGI SPORT

Click aici pentru a vedea Universitatea Craiova – AC Milan 

Echipe de start: 

Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Zlatinski – Gustavo, Mitriţă, F. Rossi, Bancu – Băluţă

Rezerve: Mitrovic – Tiago Ferreira, Screciu, Mateiu, Mihai Roman, Bărbuţ, Barthe 

Antrenor: Devis Mangia

Milan: Donnarumma – Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez – Kessie, Montolivo, Bonaventura – Borini, Cutrone, Niang

Rezerve: Storari – Mauri, Andre Silva, Conti, G. Gomez, Antonelli, Locatelli

Antrenor: Vincenzo Montella

Meciul va începe la ora 21.00 şi se va juca la Drobeta Turnu Severin. Dacă pentru olteni este debutul în cupele europene, milanezii revin în competiţiile continentale după o pauză de 1.234 de zile. În martie 2014 a jucat Milan-ul ultimul meci în Europa, iar interesul tifosilor este uriaş, fiind deja vândute 41.000 de bilete pentru meciul retur, de pe San Siro.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-AC MILAN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Entuziasm este şi printre olteni, interesul în jurul partidei fiind uriaş. „Partida de joi este foarte importantă pentru noi toți, pentru oraș, pentru club, pentru suporteri. Va fi un meci dificil, dar ne vom juca șansele, inclusiv cu ajutorul suporterilor. Mă interesează ca jucătorii să dea maximum, așa cum au făcut-o și până acum. Ceea ce mă bucură este faptul că suporterii noștri vor veni mâine în număr mare și vor umple stadionul. Îmi pare rău însă că nu vom juca pe un stadion mai mare, unde să încapă toți susținătorii Craiovei„, spune noul antrenor al Craiovei, italianul Devis Mangia.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-AC MILAN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Municipalitatea oraşului Craiova anunță instalarea unui ecran gigan în Centrul Vechim pentru vizionarea partidei dintre CSU Craiova și AC Milan. „Primăria Municipiului Craiova marchează revenirea Universității Craiova in cupele europene, organizând un eveniment dedicat tuturor suporterilor din Bănie. Piața “Fratii Buzești” se va transforma intr-o peluza a unei mari iubiri! Pe un impresionant ecran, mâine va fi transmisă partida tur, dintre Universitatea Craiova și A.C Milan, meciul începând cu ora 21.00”, a declarat viceprimarul Adrian Cosman.

Echipe probabile:

ONLINE STREAM POST TELEVIZIUNE CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – AC MILAN LIVE în EUROPA LEAGUE – VIDEO. UNIVERSITATEA CRAIOVA întâlnește joi, de la ora 21:00 formaţia italiană AC MILAN, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League. Partida este transmisă LIVE VIDEO de DIGI.

 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – AC MILAN LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM DIGI – VIDEO. Partida retur este programată în 3 august, pe stadionul „San Siro” din Milano. 

 

 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – AC MILAN LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM DIGI – VIDEO. MANGIA: Ne vom disputa șansele

Antrenorul principal al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, italianul Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că partida de joi, contra lui AC Milan, va fi una dificilă, dar elevii săi îşi vor juca şansele. 

”Partida de joi este foarte importantă pentru noi toţi, pentru oraş, pentru club, pentru suporteri. Va fi un meci dificil, dar ne vom juca şansele, inclusiv cu ajutorul suporterilor. Mă interesează ca jucătorii să dea maximum, aşa cum au făcut-o şi până acum. Ceea ce mă bucură este faptul că suporterii noştri vor veni mâine în număr mare şi vor umple stadionul. Îmi pare rău însă că nu vom juca pe un stadion mai mare, unde să încapă toţi susţinătorii Craiovei”, a spus Mangia. 

Întrebat cum ar fi obţinerea unui rezultat de egalitate, Mangia a afirmat că este greşit să se intre pe teren cu gândul la un rezultat. ”Nu ştiu dacă trebuie să gândim în modul acesta, este greşit să ne gândim la un rezultat. Ceea ce pot să spun este că vom intra în teren şi vom da maxim pentru un rezultat pozitiv”, a subliniat tehnicianul echipei din Bănie. 

El a menţionat că a studiat jocul lui AC Milan şi a fost de părere că italienii vor alinia cel mai bun ”unsprezece”. 

”Am studiat jocul lui AC Milan. Am văzut cum joacă echipa, am văzut şi anul trecut multe meciuri pe care le-au jucat, dar în momentul de faţă echipa este diferită faţă de ceea ce a fost până acum. (…) Milan-ul de mâine va trebui să-şi demonstreze valoarea şi va avea ocazia să o facă. (…) Pentru că toţi suporterii lui AC Milan vor să vadă jocul echipei actuale, eu cred că vor alinia cel mai bun 11”, a arătat Mangia. 

În ceea ce priveşte planul de joc, antrenorul craiovenilor a precizat că nu va fi diferit faţă de meciurile de până acum din noul sezon al Ligii I, în schimb echipa cu care va începe partida o va anunţa în cursul zilei de joi. 

”Avem în această seară antrenament. Mitriţă cred că va fi unul dintre cei convocaţi. În ceea ce priveşte mijlocaşii avem patru: Screciu, Zlatinski, Mateiu, Rossi. Trebuie să joace doar doi. Care? Veţi afla mâine”, a spus tehnicianul echipei CSU Craiova. 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – AC MILAN LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM DIGI – VIDEO. MONTELLA: Calificarea este obiectivul

Disputarea unor meciuri în luna iulie poate anula diferenţa de valoare, a apreciat antrenorul echipei italiene de fotbal AC Milan, Vincenzo Montella, înaintea partidei de joi cu CS Universitatea Craiova, din manşa întâi a turului 3 preliminar al Europa League. 

„Mâine e meciul cel mai important. Calificarea e obiectivul tuturor”, a declarat miercuri Montella într-o conferinţă de presă, la Craiova, prefaţând întâlnirea de la Severin, relatează site-ul TuttoMercatoWeb. 

„Calificarea e obiectivul nostru absolut. Toată lumea şi-o doreşte, nu numai echipa, ci şi clubul, suporterii, jucătorii”, a spus antrenorul, care a menţionat că Milan nu a mai jucat în Europa de mai mult de trei ani. El a subliniat că echipa sa ţinteşte calificarea în grupele Europa League. 

„Ştiu totul (despre Craiova – n. r.). Ştiu ce gândeşte antrenorul, ce joacă ei, ştiu cu adevărat tot. Am văzut o echipă organizată, cu jucători talentaţi în compartimentul ofensiv. Jucători ca Băluţă ştiu să fie periculoşi. Trebuie să fim agresivi, ca să nu le lăsăm spaţii prin care să treacă”, a afirmat Montella. 

„Sunt optimist, încerc să nu mă gândesc la ce e mai rău”, a fost un pronostic al său. „Simt o presiune normală, dar mai ales curiozitate”, a spus Montella, care vrea să vadă cum va reacţiona echipa sa. 

Tehnicianul a vorbit diferenţa de buget dintre Milan şi Craiova: „În acest an noi am realizat un mercato extraordinar, cu venirea atâtor jucători. Am lăsat acasă mai mulţi fotbalişti, dar mâine nu joacă pe teren bugetul, de aceea nu va exista un alibi între noi şi Craiova. Va fi un meci foarte periculos dacă nu-l abordăm aşa cum trebuie. Nu pot accepta diferenţa de motivare pe teren”. 

„Fotbalul jucat vara indică ceva, dar nu dă măsura adevărului. În parte, să joci în iulie poate duce la anularea diferenţelor care există teoretic”, a afirmat Montella. 

El s-a referit la entuziasmul existent la Milan după achiziţiile din această vară: „Poate deveni un pericol dacă îl gestionăm greşit. (…) Nu trebuie însă să ne grăbim, trebuie să devenim o echipă odată cu trecerea etapelor. Ca antrenor, trebuie să continui să-i pun pe toţi la muncă pentru a ne atinge obiectivul”. 

Montella l-a amintit pe foarte tânărul său atacant Patrick Cutrone: „Patrick a progresat mult şi are o mare dorinţă să fie în prim-plan. Are caracteristici asemănătoare cu ale mele ca jucător, poate că are o dorinţă mai mare să înscrie”.