Steaua, victorie cu SCANDAL cu Pandurii. Gol din PENALTY în minutul 89

Steaua s-a impus cu 1-0 la Drobeta Turnu Severin, în meciul cu Pandurii, din etapa a 4-a a play-off-ului şi a urcat pe locul 1 în Liga I. Golul a fost marcat de Stanciu, din penalty, în minutul 89. Pandurii au jucat în 10 din minutul 38, după eliminarea lui Mrzjlak.

30 mart. 2016, 19:56

Momente halucinante la Tr. Severin în minutul 89. Săpunaru şi-a scos tricoul după ce M. Avram a dictat penalty, la o semnalizare a arbitrului adiţional Adrian Comănescu, henţ la Hora. Săpunaru a sărit la bătaie la banca Stelei, fiind oprit cu greu de coechipieri. Meciul a fost întrerupt câteva minute, apoi spiritele s-au calmat şi Stanciu a transformat de la 11 metri.

 

Steaua a mai cerut un penalty în prima repriză, la intervenţia lui Cristi Săpunaru asupra lui Adi Popa în careu, însă Marius Avram a lăsat jocul să continue.

În minutul 38, Mrzjlak de la Pandurii a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Ciprian Marica a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo, însă a rezistat pe teren doar 12 minute.

Pandurii: Stanca – Unguruşanu, Săpunaru, Vasco, Acsinte – Mrzjlak, Ropotan – Antal (Grecu 72), Nistor (Droppa 46), Răduţ (83 Ciucur) – Hora.

Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic (Papp 5) – Bourceanu (Marica 46) (Bawab 67), Pintilii – Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu.

CLASAMENT PLAY-OFF