Din păcate, acesta este destinul MARILOR ARTISTI. Indragita SOFIA VICOVEANCA…

Sărbătorile nu sunt unele fericite pentru toată lumea. Una dintre marile figuri ale muzicii populare românești, Sofia Vicoveanca, a avut parte de sărbători de iarnă întristate.    

04 ian. 2018, 10:31
Din păcate, acesta este destinul MARILOR ARTISTI. Indragita SOFIA VICOVEANCA…

Artista nu a petrecut alături de cei dragi, așa cum mulți români au făcut-o de Crăciun și de Revelion, ci a cântat prin toată țara ca să uite de necazuri.

Sofia Vicoveanca, mesaj emoționant pentru noul an: "Parcă nu ne mai suportăm și este atât de trist!"

„Eu am cântat în noaptea de Revelion. Am cântat chiar şi de Crăciun. Nu mi-am făcut bradul. Anul ăsta nu au fost mulţi colindători şi pot spune că asta m-a întristat. Îmi doresc ca anul 2018 să aducă înţelegere tuturor.

Am fost la un cămin, dar şi la un orfelinat. Am încercat să ajut cât am putut! (…) Parcă nu ne mai suportăm, iar asta e atât de trist. Îi putem ajuta pe cei aflaţi în nevoie, deoarece un sfat sau o vorbă bună pot însemna atât de mult”, a declarat Vicoveanca la un post tv.

Artista își dorește mai puțină hoție și minciună pentru noul an, iar rugăciunea acesteia este extrem de emoționantă. „Mă rog pentru pace. Să încercăm să fim mai uniţi, înţelegători, apropiaţi. 

Eu sunt tare de demult şi am cunoscut fel de fel de oameni, dar acum parcă nu ne mai suportăm și este atât de trist!”