DINAMO – ACS POLI TIMISOARA 2-1 LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, disputat la două zile după ce LPF a decis ca gruparea bănăţeană să evolueze în principalul eşalon în locul Rapidului.

RomaniaTV.net
30 iul. 2016, 17:46
DINAMO – ACS POLI TIMISOARA 2-1 LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT

DINAMO ACS POLI TIMISOARA LIVE VIDEO 

Min. 38: 2-0, Dorin Rotariu reuşeşte dubla pentru Dinamo

Echipe de start:

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Mevlja, S. Filip – I. Șerban, Busuladzic, Palic – Rotariu, Gnohere, Lazăr

Rezerve: Cobrea – Hanca, P. Petre, Vl. Olteanu, Dudea, A. Marc, Tîrcoveanu. 
Antrenor: Ioan Andone

ACS Poli Timișoara: C. Straton – Șeroni, Cînu, Scutaru, G. Neagu – M. Croitoru, Artean, I. Roșu, Vădrariu – Bărbuț, Elek
 
Rezerve: Curileac – Fridrich, Popovici, Mailat, Cârstocea, Sorescu, Bîrnoi. 
Antrenor: Ionuț Popa

Dinamo nu a știut cu cine va juca în etapa a II-a a Ligii I până la mijlocul săptămânii, când LPF a decis să acorde dreptul celor de la ACS Poli Timișoara să evolueze în primul eșalon în dauna Rapidului, care se află în procedură de faliment. Deși a obținut promovarea în Liga I, Rapid nu a îndeplinit condițiile financiare pentru a evolua și a fost înlocuită cu prima retrogradată din sezonul trecut, ACS Poli Timișoara. 

Timișorenii pornesc în noul sezon cu un deficit de 14 puncte. 

De cealaltă parte, Dinamo a câștigat meciul din prima etapă contra campioanei Astra, scor 4-1, chiar pe terenul celor din Giurgiu. 

ACS Poli Timișoara a aflat abia joi că va juca în Liga 1, iar bănățenii nu își fac mari speranțe înaintea meciului cu Dinamo. Timișoara are nevoie de un început cât mai bun, mai ales că va începe campionatul cu un pasiv de -14 puncte.

„Va fi greu la Dinamo, dar și noi avem jucători experimentați, care au jucat ani la rând în Liga 1. Și cei nou-veniți au activat acolo. Ne lipsește omogenitatea și acest lucru ne pune pe gânduri, mai ales că întâlnim un adversar foarte bun, Dinamo, la ora actuală cea mai în formă echipă din țară”, a spus antrenorul Timișoarei, Ionuț Popa, pentru Digi 24.

„Nu avem nimic de pierdut, încercăm din fiecare joc să scoatem câte ceva. Echipa are nevoie de 4-5 jucători buni, dar asta depinde de alți factori, nu de mine”, este mesajul transmis de Popa către conducătorii Timișoarei.