DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE: 1-0

DINAMO - CSMS IASI 1-0: Dinamo Bucureşti a învins pe CSMS Iaşi cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal. 

20 sept. 2014, 15:07
DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE: 1-0

DINAMO – CSMS IASI 1-0: Unicul gol al partidei a fost înscris de Marius Alexe (75). Dinamo a avut şi o bară, prin Bogdan Gavrilă (29). 

CSMS Iaşi ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 4 puncte, din tot atâtea egaluri. 

DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Dinamo a reusit sa stranga 12 puncte dupa 7 etape si se afla pe locul 5. De cealalta parte, CSMS Iasi se afla in zona retrogradarii pe locul 17 cu doar 4 puncte.

DINAMO CSMS IASI LIVE VIDEO

DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. O veste bună pentru dinamovişti este că va reveni Lazăr dupa suspendarea de 2 etape dar vor lipsi alti doi jucători, Fai şi Barboianu care au fost eliminaţi cu Botoşani.

DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. de asemenea, Flavius Stoican, antrenorul de la Dinamo, revine pe banca tehnică după ce Comisia de Recurs de la FRF i-a radiat pedeapsa de patru etape.

DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Nou promovata CSMS Iasi este singura echipă fără victorie din Liga I, o echipa cu doar 4 goluri marcate şi 11 primite în 7 etape. Iaşiul merge tot mai rău de la etapă la etapă. În prima deplasare a făcut 0-0 la Mediaş, în a doua a pierdut cu 1-2 la Giurgiu iar în ultima a cedat cu 0-2 pe terenul lui U Cluj.

DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. mai mult, a plecat şi Marius Lăcătuş de pe banca tehnică. Iar în acest meci nu joacă nici Wesley, atacantul brazilian fiind accidentat.

DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. CSMS Iaşi s-a antrenat de joi la Snagov, echipa urmând să rămână şi după meci în apropierea Capitalei, pentru pregătirea întâlnirii de marţi, din Cupa României, de la Râmnicu Vâlcea.

DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. În afara lui Liviu Mihai, care este accidentat de mai mult timp, Chirilă nu poate conta astăzi nici pe Wesley.

DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. “Wesley a avut o mică problemă musculară, o contractură, înainte de a efectua deplasarea. Pentru a nu risca, joi seară nu s-a antrenat. Vineri a fost văzut de medicul naţionalei, Pompiliu Popescu şi nu va intra în partida cu Dinamo” a anunţat preşedintele CSMS, Florin Prunea.

DINAMO – CSMS IASI LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Echipe probabile

Dinamo: Marc – Ad. Popa II, I. Şerban, Cordoş, Grecu – Boubacar, Miranda, Elton – Matei, Alexe, Lazăr.

 CSMS Iaşi: Caparco – Voicu, Mihalache, Munteanu, Ţigănaşu – Novac, Creţu – Călugăru, Dedu, Ciucur – Dobre.

INAMO CSM IASI LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Dinamo – CSM Iași. Cea de-a treia partidă programată în cea de-a doua zi de confruntări din cadrul etapei a 8-a a Ligii 1 de fotbal este cea dintre Dinamo – CSM Iași .  Medicul dintre dintre Dinamo București – CSM Iași este transmis LIVE VIDEO, de la ora 21:00, de LOOK TV și Dolce Sport.

DINAMO CSM IASI LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Dinamo – CSM Iași.  Etapa a 8-a din Liga 1 este programată ȋn perioada 19-22 septembrie 2014, avȃnd principalǎ atracție derby-ul dintre Petrolul Ploiești și Steaua București. Startul etapei a 8-a este programat pentru vineri, 19 septembrie, și este dat de confruntarea dintre Gaz Metan Mediaș și Viitorul, urmatǎ de deplasarea celor de la Rapid la o altǎ nou-promovatǎ din acest sezon, ASA Tȃrgu Mureș. Ardelenii de la CFR Cluj speră să obțină victoria și în această etapă, când întâlnește echipa Oțelul Galați.

Poate cele mai așteptate partide ale etapei se vor disputa duminică. Astfel, primul meci care va deschide seria duelurilor de duminică este cel dintre Astra Giurgiu și Pandurii Tȃrgu Jiu, urmat de duelul dintre Petrolul Ploiești și Steaua București. Etapa se ȋncheie luni, când este programată o singură partidă, cea dintre U Cluj și CS U Craiova.

DINAMO CSM IASI LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Dinamo – CSM Iași.  Iubitorii fotbalului pot urmări partidele din Liga 1 LIVE ONLINE și la următoarea adresă de interenet –-–> SEENOW 

O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

DINAMO CSM IASI LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Dinamo – CSM Iași.  Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

DINAMO CSM IASI LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea LIVE VIDEO partida dintre Dinamo – CSM Iași. 

Vezi mai jos programul etapei a 8-a din Liga 1:

Vineri, 19 septembrie

ora 18.30: Gaz Metan Mediaș – Viitorul (LOOK PLUS)

ora 21.00: ASA Tȃrgu Mureș – Rapid (LOOK TV)

Sȃmbǎtǎ, 20 septembrie

ora 16.00: Concordia Chiajna – FC Botoșani(LOOK PLUS)

ora 18.30: Oțelul Galați – CFR Cluj (LOOK TV)

ora 21.00: Dinamo – CSM Iași (LOOK TV)

Duminicǎ, 21 septembrie

ora 16.00: Ceahlǎul Piatra Neamț – FC Brașov (LOOK TV)

ora 18.30: Astra Giurgiu – Pandurii Tȃrgu Jiu (LOOK PLUS)

ora 21.00: Petrolul Ploiești – Steaua (LOOK TV)

Luni, 22 septembrie

ora 21.00: U Cluj – CS U Craiova (LOOK TV)