DINAMO – STEAUA online, eternul derby poate scoate „câinii” din elita Ligii 1. Tot de trebuie să ştii despre DINAMO – STEAUA

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO în timp real pe RomaniaTV.net.

17 feb. 2018, 09:31

DINAMO – STEAUA: Episodul cu numărul 172 din marele derby al fotbalului românesc se va consuma duminică seara. De la ora 20:45, pe Arena Naţională, Dinamo va primi vizita celor de la FCSB, într-o partidă din etapa a 25-a a Ligii I. Până acum, cele două echipe şi-a împărţit victoriile, câte 59 de fiecare parte, iar ultima întâlnire directă dintre FCSB şi Dinamo, găzduită tot de Arena Naţională, s-a încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 1-0. Momcilovic a marcat atunci unicul gol al partidei.

LIVE VIDEO DINAMO – FCSB. Dinamo, obligată să câştige

Dinamo are nevoie disperată de victorie pentru a continua lupta pentru play-off cu FC Viitorul, Poli Iaşi, FC Botoşani şi Astra. Dacă giurgiuvenii au un avans liniştitor, celelalte patru echipe sunt despărţite doar de două puncte în clasamentul Ligii I. Deşi părea greu să mai prindă un loc de play-off la finalul sezonului regulat, Dinamo a legat o serie de şase meciuri fără înfrângere în campionat, dintre care patru au fost victorii, iar acum poate visa la o clasare în primele şase la finalul sezonului regulat.

 

 

LIVE VIDEO DINAMO – FCSB. Rezultatele din 2018
 

Aşadar, Dinamo a obţinut patru puncte din primele două meciuri oficiale jucate în acest an. Dacă în meciul cu Craiova, de pe propriul teren, a scos o remiză în ultimele minute, în ultima partidă disputată, echipa pregătită de Vasile Miriuţă s-a impus cu mari emoţii în deplasarea de la Concordia Chiajna, scor 4-3.
De partea cealaltă, FCSB are un parcurs asemănător cu cel al marilor rivali. În prima etapă din Liga I programată în acest an, roş-albaştrii s-au impus cu 2-1 în deplasarea de la Gaz Metan. A urmat apoi derby-ul pentru prima poziţie din clasament cu CFR Cluj. Condusă la pauză după o serie de greşeli în defensivă, echipa lui Nicolae Dică a egalat în partea a doua, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Dinamo-Steaua: Câte bilete s-au vândut până acum

Primul Dinamo – FCSB din 2018 va avea loc duminică, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1. „Câinii” îşi doresc victoria pentru a prinde locul de play-off şi pentru asta se bazează pe aportul fanilor. Până vineri, la prânz, s-au vândut 20.000 de bilete.

Dinamoviștii sunt încrezători înaintea partidei de pe Arena Naţională și s-au prezentat la casele de bilete din Șoseaua Ştefan cel Mare. Echipa organizatoare susține că nu mai puțin de 20.000 de fani au reușit până acum să-și achiziționeze bilete pentru marele meci de duminică seară. Majoritatea biletelor disponibile pentru sectorul destinat peluzei dinamoviste, aproape 13.000 la număr, au fost deja epuizate!

De partea cealaltă, ”roș-albaștrii” nu s-au înghesuit să-și cumpere bilete, FCSB solicitând doar 500 până la ora actuală. Este de așteptat ca aceștia să ceară până la 4.000 de tichete până la ora de start a meciului, dat fiind faptul că FCSB a jucat joi seară cu Lazio în prima manșă a 16-imilor UEFA Europa League și echipa este pe val.

Organizatorii se așteaptă ca la meciul de duminică, de la 20:45, în direct la Digi Sport 1 în tribunele Arenei Naționale să fie prezenți 35.000 de spectatori. Înaintea penultimei etape a sezonului regulat, elevii lui Miriuţă sunt pe ultimul loc care duce în play-off, la egalitate cu FC Viitorul, şi au cu două puncte mai mult decât CSM Poli Iaşi şi FC Botoşani.

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look tv. Pentru „câini” urmează apoi o deplasare la contracandidata la play-off, Astra.