Dintr-un alcoolic incurabil a ajuns un domn respectabil. Transformarea uluitoare a lui Gascoigne FOTO

Paul Gascoigne pare în sfârşit că a trecut peste problemele cu băutura. Fostul mare fotbalist englez a uimit la ultima sa apariţie publică.

20 mart. 2018, 08:48

În ultimii ani, Paul Gascoigne părea a fi un om dărâmat, însă după o nouă experienţă la dezintoxicare pare că a trecut pentru moment peste probleme. Media din Anglia a avut surpriza să constate că Paul s-a metamorfozat în ultimele luni, fiind de nerecunoscut.

Aanul decisiv pentru viaţa lui Gascoigne a fost 2017, când fostul mare internaţional englez a ajuns la dezintoxicare pentru a scăpa de problemele pentru alcool. Atunci, Terry Baker, agentul său, trăgea semnalul de alarmă: „Face mari eforturi pentru a se vindeca de demonii alcoolului. Eu nu sunt credincios, dar voi, cei care sunteţi, rugaţi-vă pentru el„.

Citeşte şi Paul Gascoigne şi-a făcut cont pe reţelele sociale. Cum arată ACUM fostul mare fotbalist FOTO

În două decenii în care a fost „victima” alcoolului şi a drogurilor, Gascoigne a fost protagonistul unor scandaluri care au făcut înconjurul presei britanice. Când nu se îmbăta şi nu era fotografiat în ipostaze care nu-i fac cinste, fostul mijlocaş se ocupa singur de crearea unor situaţii urâte. Pe final de 2016, „Gazza” a provocat un scandal monstru într-un hotel din Londra şi a sfârşit la spital, după ce s-a îmbătat şi a fost lovit de un bărbat nervos pe comportamentul său agresiv.

Aşa a apărut Gascoigne la un eveniment, la finalul săptămânii trecute: