Dispariţie misterioasă în Târgovişte. O femeie este de negăsit de două săptămâni. Soţul oferă recompensă

Dispariţie misterioasă în Târgovişte. O femeie este dată dispărută de zile bune, iar soţul şi fiul său sunt disperaţi. Daniela Maria Moise, în vârstă de 40 de ani, este dată dispărută de acasă de pe data de 24 iunie.

07 iul. 2018, 07:36
Dispariţie misterioasă în Târgovişte. O femeie este de negăsit de două săptămâni. Soţul oferă recompensă

Totul este cu atât mai ciudat, cu cât înainte să dispară femeia a tot postat mesaje religioase pe Facebook, dar a şi mers la o biserică să pună acatiste, scrie gazetadambovitei.ro. Daniela Maria Moise a dispărut din ziua de 24 iunie, atunci când a plecat cu o prietenă la cumpărărturi.

Citeşte şi TÂRGOVIŞTE. O tânără beată şi drogată a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac

Ajunse la supermarket, aceasta i-a spus prietenei ei că o aşteaptă afară pentru că nu se simte bine. După ce prietena acesteia a făcut cumpărăturile şi s-a întors singurele lucruri pe care le-a găsuit în locul în care îşi lăsase prietena au fost un pahar de cafea, ţigările şi bricheta.

Soţul şi copilul femeii, un băiat de 19 ani, sunt disperaţi şi oferă chiar şi recompensă pentru aceasta, mai ales că aceştia cred că femeia a fost luată cu forţa. De asemenea, soţul femeii afirmă că aceasta nu avea niciun motiv să plece şi că totul mergea foarte bine în familia lor.

SEMNALMENTE MARIA DANIELA MOISE: – 1,65 m înălţime – şatenă – ochi căprui – tatuaj pe antebraţul stâng cu un mesaj în engleză – purta trening gri şi adidaşi albi în momentul dispariţiei.