Dispariţie şoc în lumea muzicii. Un cântăreţ celebru este de negăsit de două săptămâni

Cântăreţul Fabian Sasu este de negăsit. Tânărul a plecat din ţară acum 2 săptămâni, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. Fabian Sasu cântă în trupa No Stress Band alături de Vladimir Pocorschi şi, când nu e pe scenă, este profesor-educator pentru copiii cu dizabilităţi.

15 aug. 2017, 18:30

UPDATE: Tanarul a fost găsit în Amsterdam şi va fi adus astăzi în ţară, pe aeroportul din Otopeni.

Rudele şi prietenii nu mai ştiu nimic de cântăreţ de pe 2 august, de când a plecat din ţară. Are telefonul închis şi nu a mai dat niciun semn de viaţă. Colegii din trupa în care cântă au încercat să-i dea de urmă, însă fără niciun rezultat. Aceştia au postat pe Facebook un mesaj în care fanii trupei No Stress sunt anunţaţi că Fabian Sasu este de negăsit.

Familia a alertat autorităţile, iar cântăreţul este căutat atât de poliţia română, cât şi de Interpol.

„Colegul nostru Fabian Sasu este dat disparut. Este o situatie cat se poate de reala. Pe data de 2 august a parasit tara si de atunci nu mai avem niciun semn de la el. Telefonul este inchis si nu reusim sa aflam unde este si ce s-a intamplat.

Momentan este cautat de Politia Romana si de Interpol.

Toate evenimentele viitoare vor fi onorate si vom fi prezenti in formula pe care o stiti, cu exceptia evidenta a lui Fabian.

Imediat ce avem vesti, vom posta. Multumim de intelegere!”, transmite trupa No Stress pe pagina oficială de Facebook.

Citeşte şi Tragedie în lumea maneliştilor! Un cunoscut cântăreţ de manele, înjunghiat de un interlop în parcarea unui mall