Doamne fereşte. Mama Denisei Manelista, transformare totală imediat după înmormântarea fiicei. „Parcă nu mai era ea….”

Dupa inmormantarea Denisei Raducu, mama cantaretei a avut un comportament care i-a surprins pe toti cei care au venit sa o conduca pe tanara de 27 de ani pe ultimul drum! "Parca era alta persoana, nimeni nu se mai intelegea cu ea".

24 aug. 2017, 07:18
Doamne fereşte. Mama Denisei Manelista, transformare totală imediat după înmormântarea fiicei. „Parcă nu mai era ea….”

Detalii cutremuratoare ies la iveala la aproape o luna de la moartea Denisei Manelista, in special din ziua in care artista a fost ingropata la Stefanesti, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Mesaj emoţionant apărut pe pagina de Facebook a Denisei Răducu la o lună de la moartea sa

Moartea Denisei a marcat puternic familia manelistei! Parintii ei nu si-au putut stapani ura pe care o simt unul fata de altul de mai bine de 13 ani si, din cauza starii de nervozitate, s-au certat ca la usa cortului chiar la capataiul cantaretei! „Era de neconceput! Emilian si Geta tipau de ii auzea tot satul! Nu s-au putut abtine nici macar in fata sicriului fetei lor”, au dezvaluit persoane de la fata locului! 

Surse din Stefanesti sustin insa ca disputa din curtea casei lui Emilian Raducu a fost una minora pe langa ce s-a intamplat la pomana tinuta cateva ore mai tarziu la un restaurant din centrul localitatii!

Citeşte şi Incredibilul secret al mamei Denisei Răducu! Ce a făcut femeia chiar înainte de moartea vedetei

„Geta a venit la pomana plina de nervi! E adevarat, abia se operase si a fost nevoita sa stea in scaunul cu rotile al Denisei, insa nu se poate explica in niciun fel atitudinea pe care a avut-o de fata cu toata lumea. Astfel, in momentul in care si-a facut aparitia, s-a pus pe un scaun si a inceput sa dea cu pumnul in masa. Spunea intruna ca vrea sa manance! Parca era alta persoana, nimeni nu se mai intelegea cu ea! Plangea si vorbea, era, poate, ca o descarcare, insa oamenii au fost extrem de uimiti! Au inteles-o intr-un final pe femeie, fiindca durerea era mare”, au povestit rude ale mamei cantaretei.