Hoţii care au atacat familia lui Rareş Bogdan au fost reţinuţi

Hoţii care i-au atacat familia lui Rareş Bogdan in urmă cu două zile au fost prinşi şi reţinuţi. Este vorba despre doi tineri de 26 şi 27 ani din comuna Tunari, judeţul Ilfov. Cei doi au vrut să fure din autoturismul în care se aflau soţia şi copilul jurnalistului.

29 iun. 2018, 08:13
Hoţii care au atacat familia lui Rareş Bogdan au fost reţinuţi

Cei doi bărbaţi care ar fi săvârşit tentativa de furt asupra soţiei şi fiului jurnalistului Rareş Bogdan au fost reţinuţi, vineri, pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Ilfov, aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

„În această dimineaţă, poliţiştii ilfoveni au identificat şi au adus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri doi bărbaţi, de 27 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Tunari, judeţul Ilfov. Bărbatul de 26 de ani este bănuit că în după-amiaza zilei de 27 iunie ar fi pătruns într-un autoturism staţionat pe o stradă din cartierul Pipera, din oraşul Voluntari, în care se afla o femeie de 36 de ani alături de fiul ei de 7 ani şi ar fi încercat să sustragă diverse bunuri. Cel în cauză a părăsit locul într-un autoturism de culoare închisă, condus de bărbatul de 27 de ani, adus în această dimineaţă la sediul Poliţiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Jurnalistul Rareş Bogdan a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că „a fost un caz care s-a încheiat, din fericire, cu bine pentru familia mea şi pentru Poliţia Română, ca într-o încununare a unei acţiuni de 48 de ore în care au fost audiaţi foarte mulţi oameni, au fost ţinuţi sub supraveghere aceştia ca suspecţi, şi azi dimineaţă la ora 4 au fost ridicaţi din case, s-a intrat în zona respectivă peste ei, şi a fost aduşi la sediul poliţiei şi şi-au recunoscut faptele. Scopul a fost de jaf şi am înţeles că în zonă au mai acţionat nu numai împotriva copilului meu şi a soţiei mele, ci şi în alte situaţii. Nu vom retrage plângerea pentru că, orice s-ar întâmpla, nu vreau ca alte mămici şi alte femei să treacă prin ce a trecut soţia mea, prin ce a trecut fiul meu, care încă este extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat. Copilului îi este încă foarte greu să adoarmă, nu poate să stea singur”.

În urma apariţiei, la data de 27 iunie, pe internet, a unor informaţii despre acest caz, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Citeşte şi Soţia şi fiul jurnalistului Rareş Bogdan, atacaţi în stradă. Poliţiştii din Ilfov au întocmit dosar penal