Doi turişti s-au înecat pe litoral

Doi turişti s-au înecat, miercuri, pe litoral. Un bărbat de 52 de ani din Iaşi s-a înecat în staţiunea Costineşti, iar un bucureştean de 40 de ani a murit în Olimp.

27 aug. 2015, 08:17
Doi turişti s-au înecat pe litoral

Imagini dramatice au fost surprinse, miercuri seară, pe o plajă din Costinești. Turistul care a filmat tragedia a povestit că în jurul orei 18.00 a văzut un bărbat intrând în mare, alături de fiul său. După câteva minute, adolescentul a venit pe mal, dar tatăl său a mai rămas în apă, potrivit reporterntv.ro.

Dintr-odată, omul s-a scufundat în valuri, iar adolescentul i-a alertat pe oamenii de pe plajă. Un bărbat a reușit să-l scoată pe turist din apă, iar trupul acestuia a stat minute în șir pe plajă, până la sosirea unor salvamari. Un echipaj de la Ambulanță a venit pe plajă și a început resuscitarea. Eforturile medicilor au fost zadarnice.

Turistul care a murit înecat avea 52 de ani și era din Iași. Medicii nu exclud varianta ca bărbatului să i se fi făcut rău în apă.

Un bucureştean s-a înecat în stațiunea Olimp

Miercuri, în jurul orei 16.00, polițiștii din Neptun au fost anunţaţi că pe plaja Stațiunii Olimp, o persoană a fost găsită în mare în stare de inconștiență, potrivit reporterntv.ro. Bărbatului i-au fost efectuate manevrele de resuscitare de medicii de pe un echipaj de Ambulanță, dar viața sa nu a mai putut fi salvată.

Turistul era din București şi avea 40 de ani.

Citeşte şi: TRAGEDII PE LITORAL. Un cunoscut PILOT de raliuri a murit înecat în apele mării